Esports: el Pego CF trau un punt a Borriana, però continua sense marcar


En tant, el Pego CF guanya a casa i el juvenil perd fora.
També aquest cap de setmana va haver prova de tir de guatlles de la Federació on els pegolins van copar els tres llocs del pòdium.

El Pego va treure un punt en la seua visita a Castelló, però va ensopegar, una vegada més, amb la seua falta de punteria, encara que, afortunadament, el gol tonto del rival no es va produir en aquesta ocasió. Als rogets els falta un punt per a aconseguir la permanència.

Ara sols falten dos partits i el Pego es troba a un punt de la salvació. El Gandia és el darrer equip que ocupa lloc de descens i es troba a 5 punts del pegolins. L’altre equip de la Safor, L’Oliva, que serà el rival pegolí en la darrera jornada es troba a dos punts del descens. Pel que fa al Dénia, tot i perdre contra l’Elx, encara es troba en posicions que li permeten jugar la lligueta d’ascens.


Pego “B” 2 – El Verger 1
El filial continua amb la seua ratxa, dins i fora de casa. Els gols, un de Manolo i l’altre de Boluda.

Juvenil
Calp 3 – Pego 0
El xicots de Melendes aguanten bé la primera part, però a la segona se´n venen avall.


Futbet Femení
Gata 1 – Inmovidal 4
Important victòria de les xiques, més que per la lliga, per agafar moral per a la semifinal de copa.
Els gols van estar de Patri, Raquel, Àngels i Sílvia.

Per altra banda, aquest dissabte també va haver campionat de guatlles. Al voltant de seixanta escopetes procedents de diversos municipis de la marina i la Safor van participar en l’esdeveniment que va posar de manifest la bona punteria dels pegolins.

De fet, els dos primers classificats van haver de desempatar, després d’haver fet el ple amb 10 guatlles. Finalment, el pòdium va quedar de la següent manera: en primer lloc, Manolo Gómez, que es va imposar en el desempat a Juan Fernando Sastre i en tercer lloc se situà el també pegolí Ximo Roger amb 9 guatlles.

Juan, El president dels caçadors va destacar a Ràdio Pego el nivell dels pegolins que es van imposar en aquesta prova de la Federació.
511 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!