Escolars i adults participen en una lectura continuada per a celebrar el Dia de la Biblioteca

Pego celebra este mes el Dia de la Biblioteca, data que es commemora el 24 d’octubre. ÉS per això que hui ha començat una lectura continuada que està tenint lloc al pati de la Casa de Cultura. L’obra a llegir és «A través del mirall i el que Alícia hi va trobar», la segona part d’Alícia en el país de les meravelles. Al 1871 Lewis Carroll va escriure la continuació de la seua obra més reeixida i és per això que enguany a Pego els actes del Dia de la Biblioteca es dediquen al 150 aniversari d’aquest llibre.


L’alcalde, Enrique Moll, ha estat l’encarregat d’encetar la lectura continuada, llegint este matí els primers paràgrafs del que coneguem com «Alícia a través del mirall».


En finalitzar l’alcalde, el relleu l’han pres els xiquets i xiquetes de segon a sisé de Primària del col·legi Sant Antoni. Demà serà el torn dels alumnes del Carolina Sala, el dijous faran la lectura els i les estudiants del Rosalia Bondia i, per últim, la lectura continuada finalitzarà divendres amb la participació de públic en general.


A més de la lectura, hi ha altres activitats programades, com la projecció a la biblioteca, el dijous 28 d’octubre, de la pel·lícula Alícia a través del mirall. La biblioteca llueix estos dies una decoració especial, amb objectes relacionats amb la història que narra Lewis Carroll en el llibre «A través del mirall», com ara l’espill i les calces d’Alícia. Tots els qui acudisquen a la biblioteca rebran de regal un punt de llibre i dibuixos per a acolorir especials per a l’ocasió.

749 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!