Es reunixen els alcaldes d’Oliva i Pego

És la primera trobada de la ronda de reunions que el nou alcalde de la veïna localitat de la Safor té previst mantenir amb els alcaldes/es dels pobles que limiten amb Oliva. David González i Carmelo Ortolà van tractar de les al·legacions presentades per Pego al PGOU d’Oliva, d’incrementar la coordinació respecte al Parc Natural i de posar en funcionament actuacions conjuntes per a unes futures instal·lacions de campament al Carritxar.
La setmana passada es van reunir els alcaldes d’Oliva, David González, i de Pego, Carmelo Ortolà, a la veïna localitat de la Safor. A la reunió també ha estat present el regidor d’Ordenació del Territori d’Oliva, Vicent Canet, i el regidor d’Obres i Serveis de Pego, José Pasqual García.

Esta és la primera d’una sèrie de reunions que l’alcalde d’Oliva ha iniciat amb amb els alcaldes i alcaldesses de les localitats limítrofes. Així, la reunió amb l’alcalde de Pego s’emmarca dins de l’agenda prevista per part de l’alcalde d’Oliva, David González. “La nostra intenció és abordar en eixes reunions temes i assumptes que puguen afectar tant a la nostra ciutat com a la resta de poblacions veïnes, augmentar el diàleg i buscar solucions conjuntes” assenyalava l’alcalde, David González.

En la reunió es van tractar diversos assumptes d’interès per als dos municipis. El tema més novedós ha de veure amb una zona d’acampada que està projectant l’Ajuntament d’Oliva al Carritxar. Explicava l’alcalde de Pego que el que es va tractar sobre la qüestió és la possibilitat d’obrir un accés des del terme de Pego perquè la zona tinga dos entrades per si es produïra alguna situació de risc.

Altres temes que també es van abordar, assumptes com les al·legacions que va presentar en el seu dia l’Ajuntament de Pego al Pla General d’Ordenació Urbana d’Oliva o la proposta d’incrementar la coordinació respecte al Parc Natural de la Marjal.

L’alcalde d’Oliva, David González, va indicar que “en un parell de mesos tornaré la visita i ens reunirem a l’Ajuntament de Pego per tal de continuar tractant problemàtiques comunes a les nostres localitats”. Així mateix, també ha assenyalat que la seua intenció és “augmentar les relacions entre els dos ajuntaments”.

Eixa propera visita, va avançar Carmelo Ortolà, tindrà lloc al mes de setembre i entre d’altres coses es plantejaran les possibles conseqüències a la platja d’Oliva d’executar-se el PGOU.859 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!