Es presenta l´Associació Esparança a Pego

Aquesta nova associació està dedicada a l´ajuda i atenció a les persones que pateixen o han patit càncer. Tot i això poden col•laborar persones sanes perquè els objectius són sobretot millorar la qualitat de vida d´aquestes persones, promoure la investigació i sensibilitzar sobre la malaltia, així com desmitificar-la. La presentació serà aquesta vesprada a les 5 a la Casa de Cultura. Aquesta vesprada Pego comptarà amb una nova associació anomenada Esperança. Una paraula ben significativa per a descriure el sentiment que la majoria de persones que la composen senten. Perquè l´Associació Esperança té com a màximes prioritats ajudar i atendre a les persones que han patit o pateixen càncer, qualsevol tipus de càncer, i es fa extensiu als seus familiars.

L´Associació Esperança fa un temps que està organitzant-se a Pego, des que des de Dénia els van proposar de crear-la. Però és ara quan està quasi tot lligat i és per això que han decidit donar-la a conèixer públicament, avui a les 5 de la vesprada a la Casa de Cultura, perquè el major nombre de pegolins i pegolines s´assabente de la seua existència i tinga l´opció de recolzar-los.

Els objectius de l´associació són millorar la qualitat de vida de les persones malaltes de càncer, donar informació i recolzament a les persones i famílies afectades, reivindicar i promoure la investigació, sensibilitzar sobre la malaltia a la població en general i al mateix temps desmitificar la imatge que es té d´aquesta, una qüestió que Inma Sendra, membre de l´associació, qualifica com a molt fonamental.

Les activitat que tenen previstes l´Associació Esperança, a més de l´acte de presentació, en el que l´especialista Néstor Riera, explicarà els diversos tractaments de perruqueria que existeixen actualment, és participar en el consell de salut, realitzar denúncies públiques, si escau, facilitarà informació i assessorament, grups d´autoajuda, entre d´altres.

Des de l´Associació Esperança volen que es quede en la retina que són una agrupació d´ajuda contra el càncer i que estan oberts a tothom.
640 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!