Es detecta un nou frau a Pego

En este cas, dos o tres persones es presenten com a coneguts d’algun familiar i, pel canvi del comptador de la llum, d’anàlogic i a digital, es demana un import d’uns 600€. La Policia Local de Pego recorda que la instal·lació d’un nou comptador és gratuïta.

Dimarts passat la Policia Local de Pego ens comunicava que havien detectat un nou frau a la població. En esta ocasió es tracta de persones que es presenten a les cases que encara compten amb comptadors de la llum analògics, al·legant que coneixen algun familiar, i els informen que van a procedir a canviar-lo. Per este canvi demanen uns 600€.

comptadoelectric comptador-de-la-llum-digital-www-somenergia-coop

La Policia Local de Pego recorda, a totes aquelles persones que encara tinguen un comptador analògic, que la instal·lació del comptador digital és gratuïta.

Un altre tipus de frau també denunciat i detectat en relació amb l’àmbit elèctric és aquell en què algú que es presenta com a comercial s’interessa per saber si la companyia elèctrica contractada t’està cobrant-te bé la factura elèctrica. Per a poder esbrinar-ho et demanen una factura i, com en ella venen reflectides les dades i el tipus de contracte, les utilitzen sense el permís de la persona interessada per realitzar un canvi de companyia de subministrament elèctric sense el ni coneixement ni consentiment de la persona interessada. És per això que es recomana no ensenyar les factures ni facilitar les dades personals a persones no convenientment acreditades.

Si detecten alguna cosa estranya o unes ofertes com les descrites anteriorment, estan davant un frau i el millor és comunicar-ho a la policia. El telèfon és el 96 557 01 18.

1621 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!