Es detecta a Pego una massiva afluència d’empreses per revisar el gas

Aquest fet ha fet botar totes les alarmes i des de l’Ajuntament de Pego es recomana a tota la població que vaja en compte, perquè tot i que les empreses hagen registrat d’entrada al consistori la seua activitat, no vol dir que tinguen permís municipal.
L’afluència massiva d’empreses dedicades a revisar les instal•lacions de gas al poble de Pego en els darrers mesos, han fet botar totes les alarmes a les autoritats municipals, ja que l’Ajuntament de Pego ha detectat que cada 15 dies, aproximadament, rep un registre d’entrada d’activitat d’eixes característiques. No obstant, fonts municipals informen que, tot i que facen un registre d’entrada, això no implica que el consistori els done permís per a actuar, ja que aquest no té un accés fàcil per a comprovar si les empreses són legals o no.

Així, des de l’Ajuntament de Pego i des de la Policia Local, es recomana que aquelles persones que tinguen un contracte d’instal•lació del gas butà amb una empresa ubicada a Pego que ho facen saber a les empreses que vagen a sa casa per a dur a terme eixa revisió, ja que no tenen perquè entrar a les cases si els propietaris i propietàries no els ho permeten.

Si qualsevol persona detectara una estafa en la revisió de la instal•lació del gas, haurà de dirigir-se a la caserna de la Guàrdia Civil, on ja s’han registrar diverses denúncies al respecte.
569 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!