Es detallen aspectes de la manifestació del 30 de gener a favor del tren Gandia-Dénia

La manifestació està convocada per la Xarxa d’Alcaldes de la Marina Alta i eixirà a les 5’30 de la vesprada des de l’esplanada de Torrecremada de Dénia. L’escultor de Xàbia Antoni Marí serà l’encarregat de llegir el manifest. El lema triat per a encapçalar la mobilització és “”junts podem fer-ho realitat”.
Per a mantenir viva la lluita per fer realitat el tren Gandia-Dénia la Marina Alta està organitzant una nova mobilització que se suma a l’arreplagada de signatures i a la concentració que es va convocar a Oliva fa uns mesos enrere, amb aquesta mateixa finalitat. Per tant, al 2010 el torn és per a la nostra comarca. La convocatòria és dissabte, 30 de gener, a les 17’30 hores des de l’esplanada de Torrecremada de Dénia per a recórrer els carrers Patrici Ferrándiz i Diana fins a arribar al carrer La Via. Allí estarà preparat un escenari on l’escultor de Xàbia Antoni Marí llegirà el manifest. Eixe document l’està preparant l’Arxiu de Dénia, que té informació històrica sobre el ferrocarril entre Dénia i Gandia.

Els manifestants que recorreran Dénia, ho faran sota el lema de “junts podem fer-ho realitat”, però també es repartiran adhesius amb altres consignes, com la de “vaig amb cotxe, perquè no hi ha tren!”.

La manifestació pel tren, convocada per la Xarxa d’Alcaldes de la Marina Alta, vol reclamar no només l’aprovació i execució definitiva del projecte ferroviari que uniria la Safor i la Marina Alta, sinó també que el tram entre Oliva i Dénia compte com més prompte millor amb els informes, projectes i permisos necessaris per a la seua execució i, d’esta manera, situar-se al mateix nivell que el tram entre Gandia i Oliva, que només està pendent de dotació econòmica.

760 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!