Enguany no es plantarà el pi per Sant Antoni i el Mig Any de Moros i Cristians ha estat ajornat

L’Associació de Carreters de Pego, segons ens ha confirmat el seu president, Vicent Siscar, davant la situació sanitària i el decret del nivell 3 d’alerta per risc extrem de contagi del coronavirus, va decidir ahir reduir el programa d’actes i celebrar només la romeria i missa en honor al patró dels animals.

La romeria està prevista per a les 10 del matí del pròxim dia 23 de gener, diumenge, amb eixida, com és tradició, des del Pla de la Font. En arribar a l’ermita se celebrarà la missa i al llarg de tot el matí hi estaran instal·lades les tradicionals parades del Porrat.

En el mateix sentit s’ha manifestat la Junta Coordinadora de Moros i Cristians aquest matí a través d’un comunicat i de les seues xarxes socials anunciant l’ajornament del Mig Any. El text afirma que «en un clar exercici de responsabilitat col·lectiva i de salut pública, la Junta Coordinadora de Moros i Cristians i totes les filades de Pego, unànimement, van aprovar posposar la realització dels Actes del Mig Any 2022 sense data per veure com evoluciona la pandèmia».

A més, a més, la junta demana en el seu escrit “responsabilitat a totes i tots els festers i encoratjar-los a que ens ajuden en aquest últim esforç, tot esperant que valga la pena i aquesta situació s’acabe el més ràpid possible”.

 

873 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!