En record de Joan Pellicer

L´Agrupació Comarcal Montgó d´Esports de Muntanya homenatja al metge, etnobotànic i escriptor de la Safor Joan Pellicer i Bataller que va faltar el darrer 5 de febrer. L´activitat tindrà lloc el diumenge, 25 de març, a les 9 del matí. Una caminada per un dels paratges estimats per Pellicer, des de Benirrama fins a la Bassa de Benirrama, al terme d´Ebo. El dia 5 de febrer el món cultural valencià es va aixecar amb la notícia del adéu sobtat de Joan Pellicer. Aquest home va saber encisar tothom que el va conèixer i fins i tot, va saber traspassar la petita pantalla per a colar-se al si de moltes altres llars valencianes per a transmetre els seus coneixements etnobotànics i fitoterapèutics. Un filòsof d´aquestes matèries per la manera d´interpretar i valorar cada planta del camí, per com transmetia els seus coneixements a la resta del món.

Joan Pellicer va passejar pels paratges de la Marina Alta incansablement. És per això que la Comarcal Montgó d´Esports de Muntanya, composada pels Centres Excursionistes de Pego, Xàbia, Me´n Fot Dénia, Pedreguer, Teulada-Moraira, el Grup de Muntanya Margalló de Benissa i el Grup Espeleològic Gatense han organitzat una caminada en record d´aquest metge i etnobotànic que ha imprès de manera indefugible les seues empremtes, per sempre, a les muntanyes de tot el territori valencià.

L´excursió que es realitzarà el proper 25 de març, diumenge, és de fàcil recorregut i partirà, a les 9 del matí des de Benirrama per a arribar a la Bassa d´aquesta localitat interior, situada ja en terme d´Ebo. Des de Pego eixirà un autobús. La gent que estiga interessada en acudir a aquest homenatge pot apuntar-se a l´Ajuntament de Pego passant-se per allí o telefonant al 96 557 00 11 i preguntant per Fernando Alemany en horari de 10 a 13 hores.


651 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!