En el plenari del dijous es debatrà una rebaixa del coeficient de l’IBI

Els membres de la corporació municipal estan cridats a reunir-se dijous, dia 3, a les set de la vesprada en la sessió plenària ordinària del mes d’octubre. Entre d’altres assumptes, han de debatre una modificació de l’ordenança reguladora de l’IBI per tal d’aplicar una rebaixa de 0’04 punts en el coeficient d’aquest impost.


La mesura respon al pla d’ajust del 2012, moment en que el coeficient de l’IBI era d’un 0’99%. De ser aprovada la rebaixa en el plenari, l’Impost dels Bens Immobles quedaria en un 0’95% per al 2020.


D’altra banda, en la part resolutiva de la convocatòria s’inclou també un punt relatiu a la pròxima dissolució del Consorci Esportiu de la Marina Alta, (CEMA).


Pel que sembla, la nova normativa impedeix l’existència de la figura legal del consorci comarcal com a tal. Així doncs, el CEMA ha de ser dissolt i l’activitat esportiva que es gestiona en comú entre els municipis de la Marina Alta que formen el consorci, serà absorbida per la Macma; a l’igual que es va fer anteriorment amb la gestió comarcal en matèria de Joventut.


I en l’apartat de precs i preguntes s’ha inclós una pregunta del grup municipal de Compromís, al respecte dels riscos que suposen els temporals de pluja per al personal i els estudiants dels centres educatius de Pego.


En concret, Compromís vol saber si l’Ajuntament ha identificat quins són els riscos específics i quines mesures es preveu prendre per a pal·liar-los en cadascun dels centres.

1408 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!