Empat del Pego davant el Sueca

Els rogets s’avançaren de penal al segon temps, però l’equilibri tornà al marcador a penes 6 minuts després. En la jornada es registraren fins a sis empats. També coneixerem la resta de resultats de futbol i bàsquet. El Pego va començar avançant-se en el segons temps, però els valencians que van vindre a no perdre es van eixir amb la seua i aconseguiren l’empat al minut 61, sols 6 minuts després de què Cristian posara, de penal, per davant als rogets.

L´entrenador del Pego va destacar l’importància d’aconseguir un punt. I va destacar la igualtat de la categoria i creu que el punt es valorarà d’ací a dos mesos. Nino Lema va destacar que estem en la segona volta i va anunciar que es produiran molts empats en els pròxims encontres perquè el més important és sumar punts.

El Pego ocupa actualment la 12na posició de la taula amb 33 punts i a 7 del descens. Lema va destacar que falten 12 punts per a aconseguir l’objectiu de l’equip.

Per la seua banda, l’entrenador del Sueca, Paco Alberola va considerar just el resultat i l’actuació del col•legiat que va xiular un penal a favor dels rogets, però també va invalidar un gol per fora de joc.

Per la seua banda, el Dénia va empatar “in extremis” al camp de l’Elx quan s’arribava al final del partit, mentre que l’Oliva va empatar a casa davant del Castelló B. En total es van produir 6 empats en els 11 partits jugats. Dels 10 equips que es troben per davall del Pego sols l’Alzira i el Crevillent van aconseguir la victòria. La propera setmana, el Pego es desplaça al camp de l’Alone, seté classificat, que aquesta setmana va perdre, precisament davant el Crevillent.

Juvenils: UD Alginet. “B” 0 – Pego CF 1

BASQUET. 10-11 de febrer de 2007. Jornada 17.

Juguen a casa els júniors. Al Pavelló Ausiàs March de Pego

JUNIOR MASCULÍ. Primera grup D. Dissabte 10/02, a les 19:30 h.
CB Pego 61 – Enguera Bàsquet 52
En un tercer quart fabulós, amb un parcial de 21 a 4, els xicots del Pego es van fer amb el partit.

JUNIOR FEMENÍ. Preferent grup 1. Diumenge 11/02, a les 12:00 h.
CB Pego 54 – Grup Immobiliari Vinaròs 53
Un partit de bàsquet com cal, amb final d’infart que acaben guanyant les xicones del Pego.