Elvira Cambrils ompli la plaça amb la presentació de la reeditada «El bes de l’aigua»

Sota la mirada testimonial de Maria Cambrils, Elvira Cambrils, l’escriptora pegolina més prolixa i guardonada, va presentar divendres en societat la seua obra «El bes de l’aigua», que ha estat revisada i actualitzada.

La plaça Maria Cambrils es va omplir per a presenciar un acte emotiu organitzat amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pego. La regidora de l’àrea, Laura Castellà, obria l’acte destacant la trajectòria d’Elvira Cambrils importància de l’obra que contribueix a la recuperació de la Memòria Història.

Per aquesta ocasió tan especial, l’autora va comptar, a més, amb el suport, en forma de participació en l’acte, de Núria Sendra d’Edicions del Bullent, editora i amiga.

“El bes de l’aigua” ha estat revisat sense alterar-ne l’estructura, el to narratiu, els personatges i les diverses trames. Elvira Cambrils ha polit el llenguatge que va emprar en la primera edició i ha actualitzat els personatges històrics, que ara apareixen amb els seus noms reals, com explicà l’autora.

 


L’emotivitat va ser afegida per la participació en la presentació de Dolo Pastor, Carolina Ferrer, Vicent Morera i Guillem Alòs, familiars de personatges que apareixen en la novel·la. Tots elles i ells, van donar lectura a alguns dels passatges en els quals intervenen els seus familiars.

I, per últim, Eva Salvador Ibiza, de l’Associació de Memòria Històrica de Pego Maria Dolors Lloret, posà veu a uns paràgrafs protagonitzats per Maria Cambrils.

 

Demà dimecres emetrem, a partir de les 17:30 hores, aquest acte de presentació de la reedició de «El bes de l’aigua», sencer, en Ràdio Pego. En el 107.8 de l’FM i en www.radiopego.com.

856 Visites
Hola!!