Els touroperadors s’interessen pels atractius de Pego i Les Valls a Fitur

La valoració de la regidora de turisme, la socialista Pepa Sendra, de Fitur és molt positiva perquè s’estan realitzant molts contactes amb professionals del sector que han trobat interessant el futllet informatiu on es detalla les cases rurals, els bars i restaurants que hi ha a la zona amb els seus horaris, menús, entre d’altres. L’arròs bomba també està tenint una gran acollida. Pego és la primera vegada que acudeix a Fitur amb stand propi, compartit-lo amb Les Valls. És, assegura la regidora de turisme, la socialista Pepa Sendra, “un estant modest perquè és el més menut” del Pavelló nº5, el dedicat a la Comunitat Valenciana. Sendra explica que acudir a Fitur ha estat una aposta per a conèixer, en primera persona, l’efecte que la Fira Internacional del Turisme de Madrid pot implicar per a una àrea tan important per al poble. Després de l’estada i al llarg de l’any es valorarà, a través d’enquestes, quin és l’impacte d’aquesta primera presència a Fitur per a poder valorar, amb xifres reals, si es torna o no l’any següent.

De moment, però, l’estada està sent positiva perquè s’han realitzat contactes diversos amb touroperadors que s’han interessat per les rutes que es poden organitzar per la zona. Pepa Sendra considera que és important només pel fet d’estar presents i donar-se a conèixer al sector professional del turisme. Eixos mateixos professionals, han valorat molt la feina feta per la Tourist Info amb el nou futllet on es detallen horaris i menús dels bars, restaurants i allotjaments rurals que es poden trobar a Pego i Les Valls.

Però el que es mostra de Pego a Fitur no es queda ahí, ja que s’ha dut fins a la Fira Internacional arròs bomba, producte que està alçat una gran expectació entre el públic professional. El Parc Natural de la Marjal és una altre focus d’atenció, com ho és el Carnestoltes i el traspàs de les barreres locals. També s’està ofertant una ruta que inclou La Cova del Rull, el centre històric de Pego i el Safari del Verger, entre d’altres qüestions.

La tècnica de turisme, Mari Nieves Mayor, confirmava que “la gent està interessada”. En estos tres dies són de professionals, el que implica que els contactes amb hotels, touroperadors, són per a fer negocis. Durant el cap de setmana el torn serà per al públic en general, la gent que individualment elegeix el seu lloc de destí de vacances per a conèixer paratges diferents als ja coneguts, durant eixos dies, Mayor espera que l’estand de Pego i Les Valls atraga eixos possibles visitants.


577 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!