Els socialistes asseguren que faran més per Pego

Durant la presentació del programa electoral del partit socialista la memòria històrica va estar present. Ana Aparisi encapçala una llista que combina experiència i renovació. Es va recordar que els socialistes són l’esquerra, “radical, transgressora, però mai moderada”. Aparisi es defineix com la resta de la gent de Pego, que “treballant, esforçant-se i complint deures” ha arribat fins al final de la legislatura. Al voltant de 500 persones van acudir ahir al cinema municipal per a escoltar les propostes del partit socialista. Es van trobar amb l’actuació de “Trilogy” per a rebre al públic. El secretari local de la formació, Enrique Moll, va ser el primer en dirigir-se a l’audiència per a refermar l’aposta que van fer fa 4 anys de renovació del partit. “Per a tornar el partit al lloc on estava”, assegura Moll. “Ana no té por a ningú”, així la va definir el secretari del partit. Així mateix que el partit socialista és d’esquerres, com sempre ho han sigut.

“4 anys de responsabilitat” amb eixes paraules va encetar el seu discurs Rafa Moll, número 4 de la llista del PSOE. El que es va trobar Moll va ser milions i milions de deutes, uns esports desestructurats, però durant aquest 4 anys han aconseguit remeiar la situació “amb el recolzament de l’ajuntament”. El futur se centra en continuar fomentant i millorant les diferents Escoles Esportives Municipals, entre d’altres qüestions.

Pepa Sendra, és principiant en política, però la seua oratòria no ho desvela. És visitadora metge, és a dir, representant de farmàcia, el que li permet tornar a Pego quan acaba de treballar, el que la plena d’orgull. Assegura que la política socialista és la que creu que governar és igual a gestionar. La seua àrea de treball serà la sanitat i va explicar que els socialistes aposten per crear la figura de l’intèrpret al centre de salut, aconseguir que els especialistes realitzen més visites al Centre de Salut, entre d’altres.

Andreu Dominguis va assegurar que se sent amb més ànims que fa 4 anys. Regidor d’Agricultura i parcs i jardins, va criticar que la política del PP és viure de l’urbanisme. En un repàs per la seua gestió, Dominguis va anomenar tots els camins que ha aconseguit asfaltar, a més de donar compte de l’adequació dels distints parcs infantils i l’equipament del Passeig de Verdales. Però va afirmar que continuaran fent més. Entre d’altres coses aclarir als propietaris amb terres a la Marjal on estan les seus parcel•les.

La candidata pel PSOE a l’alcaldia de Pego, Ana Aparisi, amb to seriós, contundent, va explicar que el partit socialista, que ella, representen la serietat, l’esforç i l’honestedat. Vol convertir Pego en un poble capdavanter, com antigament era. Assegura que és un persona que dóna la cara, que no deixa les coses a mitges, que no s’amaga.

4 programes semblants. Amb això s’enfronten els pegolins i pegolines. Davant aquesta situació Aparisi assegura que el programa socialista és l’únic i realitzable. Entre les seues propostes: crear una residència nova i un centre de dia, ampliar el Ceam, fomentar el turisme rural, cultural, festiu i mediambiental, augmentar la plantilla de la policia local o la reducció de taxes de construcció per a discapacitats.

517 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!