Els Socialistes aposten per un gran pacte de partits per a dissenyar el Pego del futur

L’agrupació municipal del PSPV-PSOE va celebrar anit l’acte de presentació de la seua candidatura. Davant d’una Casa del Poble plena de gom a gom, i sota el lema, “Amb tu, fent poble” es va exposar l’equip que forma la llista i els pilars del projecte socialista per a la propera legislatura. Es fonamenta en un gran pacte de partits per tal de dissenyar el Pego del futur, i en mesures per a estimular l’economia local a través d’inversions, i de promoure el turisme i el comerç, a més de la millora d’infraestructures i serveis públics.

L’actual alcalde, i cap de llista, Enrique Moll, va ser presentat per la seua germana, Patro Moll, posant un toc emotiu a l’acte.

Pel que fa a la seua intervenció, Enrique Moll començà agraint el suport dels seus familiars i amics. I parlà del treball de Socialistes Pego en aquesta legislatura que finalitza. A més de reconèixer i agrair la tasca dels regidors Rebeca Bañuls, Rosa Maria Ferrer i José Merí, que no formen part de la candidatura socialista, Moll recordà que en el 2013, quan arribà a l’alcaldia, l’Ajuntament de Pego tenia un deute del 110%, que ha reduït fins al 45%.

El primer edil va avançar després algunes línies del programa dels socialistes, que ja havia traçat el dimecres en la Vesprada Política de Ràdio Pego. I va parlar d’un gran pacte municipal amb tots els partits implicats per treballar en «el pego que volem a llarg termini, evitant les errades del passat», va dir. Moll es va comprometre ahir a canviar la fisionomia del centre del poble promovent inversions.

L’alcalde també anuncià mesures per recolzar als comerciants i als autònoms i projectes com la remodelació de la Residència Sant Joan de Déu i la reconversió del Col·legi Cervantes que es durà a terme amb una subvenció d’1.200.000€ de Diputació, amb la que Pego tindrà «una biblioteca del segle XXI que necessita, amb connexió a internet, saló d’actes i accessible a tothom». Enrique Moll manifestà, a més, que el partit aposta per un turisme sostenible, familiar i esportiu, que s’atraurà mitjançant la promoció dels valors paisatgístics, culturals, històrics i gastronòmics del municipi. I també en contribuirà el centre de recepció de la Marjal Pego-Oliva.

Per últim, Enrique Moll s’encarregà de presentar als candidats i candidates que l’acompanyen en la llista de Socialistes Pego, que són: Raül Tamarit, Laura Castellà, Maria José Company, Juan José Arbona, Merche Bolta, Ricardo Sendra, Andreu Dominguis, Anna Llopis, Ana Piera, Fernando Quinto, Reme Guardado, Fernando Orihuel, Raquel Merí, Ximo Sala, Alba Sendra, Fernando Company, Teresa Sendra i Jaume Sala.1703 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!