Els restauradors de Pego potencien la crosta pegolina cuinada amb arròs bomba

La iniciativa de la setmana gastronòmica de l’arròs, sota el paraigües de les I Jornades de l’arròs de Pego continuen oferint plats típics del municipi i, no tan típics com l’opció per a hui, arròs melós d’ànec i rovellons.
Si la paella va ser la iniciadora de la Setmana Gastronòmica de l’arròs de Pego que té lloc esta setmana al municipi per a promocionar no només este producte de qualitat, sinó també la cuina que es fa als bars i restaurants del poble. Un plat que és associat a la geografia valenciana i del que hi ha una bona representació en el que queda de setmana gastronòmica amb la proposta de divendres del L’om, paella d’abadejo amb flor-i-col o la de dissabte de Ca Vicent, amb paella de verdures. L’altre plat que ressalta en la Setmana Gastronòmica és aquell amb que més s’identifiquen els pegolins i les pegolines, la crosta.

Dimarts la va elaborar el bar Bon dia perquè és la recepta que millor li ix a la cuinera. Dijous és el torn del Restaurant Zorrilla. Pepa Dominguis que ha tingut la millor mestra per a elaborar este exquisit plat. Divendres, la crosta l’elaborarà el Restaurant Rafel amb una diferència important respecte a la resta de crostes. Porta pebrera roja, desvelava Tere Navalón.

Pel que fa a l’arròs bomba, les cuineres i restauradors continuen certificant la seua qualitat òptima perquè qualsevol recepta amb arròs es quede perfecta.

704 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!