Els Reis d’Orient omplin d’il·lusió i màgia la Plaça de l’Ajuntament

Ses majestats arribaven a Pego la vesprada del diumenge, 5 de gener, carregats d’il·lusió i molts regals. Una visita que, com cada any, reuneix a una gran part de la població a la Plaça de l’Ajuntament. A les 18:00h s’iniciava la Cavalcada Reial amb Acció Urgent al capdavant. Aquesta va ser una de les sorpreses d’aquest any, ja que una gran part del voluntariat d’Acció Urgent desfilava a la cavalcada per tal de  commemorar els seus 15 anys. D’aquesta manera agraïen el suport que li ha donat el municipi al llarg d’aquests anys, explicava Pedro Barranco, sanitari d’Acció Urgent.

A més, durant la Cavalcada, Acció Urgent aprofità l’ocasió per mostrar a tots els presents els diferents materials que utilitzen dia a dia i en ocasions especial per tal d’actuar en cas d’emergència.


No podem deixar de banda la presència de Melcior, Gaspar i Baltasar que, arribats des de terres molt llunyanes, seguiren el seu camí des del Convent fins arribar a la Plaça de l’Ajuntament. La cavalcada d’aquest any mostrava diferents grups de ball, ninots inflables i carros carregats de regals que donaven pas a la carrossa final on estaven els Reis d’Orient.

La Cavalcada va fer la seva primera parada a la casa de la vila. Des del balcó ses majestats llançaren un missatge a tots els present, tant per als majors com per als menuts i, en acabar, el foc de les bengales va il·luminar tota la façana. A més, l’espectacle va seguir amb una gran pluja de papers blancs i balons que eren llançats des de les diferents finestres de l’edifici de l’Ajuntament.

Seguidament, des del mateix balcó, Jacob González, president de l’associació de Comerciants i Professionals de Pego, va anunciar els tres guanyadors de la Campanya de Nadal “Per Nadal compra a Pego” que ha estat en marxa pels diferents comerços pegolins al llarg d’aquestes festes. Vicente Juan Morell Sendra, compra feta a Xics, i Maria Josep Siscar Cambrils, compra feta a Arial, han segut els guanyadors del segon premi valorat amb 250€. El primer premi de 1000€ ha segut per a Encarna Borrull la Rosa compra feta al Sauri d’Or. Però aquests no eren els únics guanyadors de la vesprada. La ruta TAPEGO sortejava dues nits d’hotel a mitja pensió i els passatges del vaixell per a dos persones a Mallorca. Per tant, l’afortunat que podrà gaudir d’aquest viatge serà David Alemany Vicents.

La música tornà a sonar i Melcior, Gaspar i Baltasar van reprendre de nou el camí per tal de seguir amb la Cavalcada Reial i donar-la per finalitzada al Pla de la Font.

1241 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!