Els regidors que no continuaran en la pròxima legislatura s’han acomiadat en el ple

Avui s’ha celebrat l’última sessió plenària de la legislatura 2015-2019

Ha estat una convocatòria extraordinària per tal d’aprovar l’acta de la darrera sessió de juny, que s’ha aprovat per majoria. Hi han assistit quasi tots els regidors i regidores que han format la corporació municipal de l’Ajuntament de Pego en la legislatura 2015-2019. Entre ells, els qui no van a continuar formant-ne part en la pròxima, que s’iniciarà el dissabte.

L’alcalde en funcions, Enrique Moll, ha aprofitat l’ocasió per a donar les gràcies als edils que han finalitzat el seu mandat, com són els socialistes Rebeca Bañuls, José Merí i Rosa Mari Ferrer. Bernat Boluda i Reyes Vicens de Compromís. Javier Gascó del Partit Popular, Carmelo Ortolà, de Ciutadans de Pego Independents i Irene Sendra, de Volem Pego.

Per la seua banda, els regidors i regidores sortints han expressat el seu agraïment per l’oportunitat de viure l’experiència de formar part de la corporació, que quasi tots han coincidit en recomanar a tots els pegolins i pegolines. Ha començat el torn Carmelo Ortolà, qui ha estat en l’Ajuntament de Pego durant les quatre últimes legislatures i es retira, segons ha manifestat, per a donar pas a altres persones que han de prendre el relleu.

Pel seu costat, Javier Gascó ha destacat que l’experiència de ser regidor ha estat enriquidora i ha recomanat tots a participar en el govern del seu municipi.

A continuació, Andreu Dominguis, ha destacat l’evolució en positiu de l’ambient polític a Pego, ha agraït la tasca dels funcionaris en els 16 anys que ha estat en l’Ajuntament com a regidor i ha afirmat que ell ha intentat fer-ho el millor possible.

La regidora Rebeca Bañuls ha donat les gràcies a l’oposició pel tracte que ha estat cordial en línies generals.

El socialista José Merí ha comentat que ha sigut un plaer per a ell treballar per Pego.

Quan als regidors de Compromís, Reyes Vicens s’ha acomiadat demanant als que es queden que tinguen seny.

I Bernat Boluda ha comentat que per a ell ha sigut un plaer estar en la corporació.

Per últim, la regidora de Volem Pego, Irene Sendra, ha afirmat que s’ha quedat amb ganes d’haver continuat i assegura que l’experiència de formar part del govern del municipi fa créixer a les persones.

L’activitat política i el futur del govern municipal passen ara pel ple d’investidura. Una sessió constitutiva que s’ha convocat aquest mateix mati, per al dissabte, dia 15 de juny, a les 11:30 hores.

En l’ordre del dia hi ha dos punts. El primer és el de constitució de la corporació municipal, que es dividirà en tres passes. En primer lloc es formarà la mesa d’edat. Després els regidors i regidores hauran d’acreditar-se davant d’aquesta mesa d’edat i jurar o prometre el seu càrrec. Finalment, es procedirà a l’elecció de l’alcalde o alcaldessa de la legislatura 2019-2023.

Al respecte de l’elecció d’alcalde, tot continua en l’aire perquè no ha transcendit encara quins recolzaments rebrà el dissabte Enrique Moll com a cap de la llista més votada. Pel que sembla, les negociacions encara continuen. Aquesta vesprada tant l’agrupació municipal del PSPV-PSOE com Compromís per Pego tenen aquesta vesprada reunió d’assemblea per a informar de l’evolució de la negociació que estan duent a terme. Ambdues formacions tenen previst tornar a reunir-se demà, per a reprendre la negociació amb les decisions que hagen pres les respectives assemblees.

 

1536 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!