Els Quintos i els escolars planten l’arbre de Nadal a la plaça de l’Ajuntament

A les deu i mitja han començat les tasques per a crear un arbre de 5 metres d’alçària i dos d’ample amb botelles de plàstic per a reciclar. Participen els Quintos i els alumnes dels diferents centres educatius de Pego. En el primer torn, els estudiants del col·legi Sant Antoni s’han encarregat de cobrir la part de baix de l’arbre.

 


El primer que s’ha fet és descarregar en un contenidor a la plaça les botelles arreplegades als centres educatius i, les passes que segueixen, ens les ha explicat un dels alumnes del Sant Antoni. Li deien Hugo Morell, estudiant de segon de l’ESO.

 


Els joves han treballat en equip, dividits en grups, sota la direcció dels professors. Uns han estat els encarregats de llevar les etiquetes i els tapons a les botelles; altres les han tallat fent tires; i, per últim, un tercer grup les introduïa dins de la malla de fil d’aram que dóna cos i suport a l’arbre.

 


Lola i Alba, també alumnes del col·legi Sant Antoni, ens han contat el per què de la utilització de les botelles de plàstic per a fer l’arbre d’enguany.


Al llarg del matí han passat per la plaça, per anar construint l’arbre, alumnes del Carolina Sala, Ambra, Rosalia Bondia i IES Enric Valor.


Una vegada passades les festes dels Nadals i Reis, l’arbre serà desmuntat i les botelles seran dutes a reciclar, segons ha informat la Regidoria de Residus Urbans.

 

1169 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!