Els proveïdors poden confirmar des de hui dilluns la seua adhesió al pla del Govern per a cobrar al maig

Fins al 22 d’abril podran comunicar-ho per via telemàtica i fins al 20 d’abril entregar-ho en paper a l’ajuntament. Les Entitats locals podran introduir informació de noves factures en els cinc primers dies hàbils d’abril i maig.
Hui dilluns, 2 d’abril, és el primer dia en què els proveïdors poden comunicar que volen cobrar les seues factures pendents dins del mecanisme extraordinari de Pla de Pagament obert pel Govern. Per a fer-ho tenen dos opcions, connectar-se a la base de dades de l’Agència Tributària o, alternativament, acudir als ajuntaments que els deuen diners per a fer eixa mateixa gestió en format paper.

La informació que necessita aportar un proveïdor en qualsevol de les dos vies és:
– Número de Compte Corrent (es facilitarà el CCC o l’ANAVEN i, en cas de cuentas internacionals, el BIC).
– Import del principal, amb descompte de la lleva, en cas d’existir.

Els proveïdors tenen fins el dijous 22 d’abril, via telemàtica, i fins al dimarts 20 d’abril en paper, per a comunicar la seua voluntat d’acudir al procediment, perquè en cas contrari no cobraran per esta via. La sol•licitud de certificació individual presentada pels proveïdors davant de l’entitat local implica l’acceptació per part d’estos d’acudir al procediment.

Comunicació per via telemàtica
Si opten per la presentació telemàtica, els proveïdors han d’accedir a la pàgina web de l’Agència Tributària (www.agenciatributaria.es) i identificar-se per mitjà de certificat digital d’usuari emés per alguna de les autoritats de certificació admesa per l’Agència Tributària, per exemple, el DNIe i els emesos per la Fàbrica Nacional de la Moneda y Timbre (FNMT).

Presentació presencial
Alternativament, però no al mateix temps, els proveïdors poden dirigir-se a l’entitat local comunicant per escrit la seua decisió d’acudir al mecanisme de pagament, facilitant el NIF, el Número de Compte Corrent i l’import del principal amb descompte de la lleva, en cas d’existir. Si els proveïdors opten per la via presencial, posteriorment les entitats locals deuran comunicar eixa informació per via telemàtica i amb firma electrònica a l’Agència Tributària.


554 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!