Els pegolins i les pegolines accediran a la platja sortejant, en altura, la N-332

L’alcalde de Pego visitava dilluns la demarcació de carreteres del Ministeri de Foment a la Comunitat Valenciana per a conèixer els detalls del projecte de reordenació de la carretera nacional en l’eixida natural de Pego al mar. Este farà desaparèixer l’actual accés a la N-332 per l’Hostal de Sant Jaume, el substituirà un pont que salvarà la nacional. El termini d’execució previst és de 24 mesos.
Dilluns l’alcalde de Pego es va desplaçar a València per acudir a la subdelegació de Govern, més concretament a les oficines de la demarcació de carreteres del Ministeri de Foment a la Comunitat Valenciana per conèixer els detalls del projecte de reordenació de la N-332. Explicava Enrique Moll que este projecte que ha reprès el Ministeri de Foment es va començar a redactar en 2001 i es va licitar en 2007, tot i que no s’ha desenvolupat fins ara. Inicialment en el projecte estaven implicades també les Diputacions de València i Alacant. No obstant això, les obres que s’han iniciat només executaran la part que depèn del Ministeri de Foment.
Enrique Moll qualificava de «molt senzill» el projecte de reordenació que té un pressupost de 2.259.352 euros. Senzill en el plantejament. Explicava que quan les obres finalitzen s’eliminarà l’accés a la N-332 per l’Hostal de Sant Jaume. El trànsit es desviarà cap a l’esquerra on, una rotonda ens farà accedir a un pont que salvarà la carretera nacional i ens portarà una segona rotonda al situada al Camí Vell de Dénia, a l’altura de l’entrada del càmping Sant Fernando.Este projecte és «molt beneficiós per als pegolins i les pegolines», assenyalava l’alcalde que recordava que, amb ell es culmina una «reivindicació històrica». No obstant això, també reconeixia que Pego té poca força en reivindicacions com esta perquè no compta amb terme municipal afectat directament. Siga com siga, però, expressava que la seua execució, que té un termini de 24 mesos, suposa «una alegria» per a Pego per tots els beneficis que reportarà als seus veïns i veïnes.

781 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!