Els més menuts ja es preparen per a Carnestoltes

Amb les esbojarrades ordres de la Bruixa han començat una setmana d’allò més estrafolària pel que respecta a la indumentària, una setmana que acabarà divendres en una gran desfilada de disfresses de tots els colors. Així, divendres 12 el Carnestoltes arriba a les escoles i a partir de les 5 es congregaran al Passeig Cervantes on hi haurà castells inflables per a ells i elles.
A totes les escoles de Pego aquesta setmana ha arribat una bruixa que els porta de cap, ja que cada dia de la setmana els indica que han de fer o portar coses estrafolàries en la seua indumentària habitual. Així que no ens hem d’estranyar de veure als xiquets i xiquetes de Pego si durant aquesta setmana els veiem amb la cara pintada, els calcetins un de cada color o una corbata colorista al coll. La bruixa els està preparant per a Carnestoltes, que celebraran divendres.

La imaginació dels més menuts, dels seus mestres i de les mares és fantàstica i cada divendres de Carnestoltes no deixen de sorprendre als espectadors que els esperen per veure’ls passar amb els seus colors, els materials de les seues disfresses i les disfresses en si. Al Passeig Cervantes, a partir de les 5 de la vesprada hi haurà Castells Inflables per a ells i elles.


647 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!