Els estudiants és manifesten contra la LOU i l’educació europea


Un centenar d’alumnes de Pego va secundar ahir la convocatòria de vaga contra la reforma de la LOU i les previstes a Europa.
I el dissabte a l’IES Enric Valor la III Trobada de Joves.

Centenars d’alumnes es van manifestar ahir a Pego i a València, convocats per la Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública, per a mostrar el seu rebuig per la instauració de l’espai europeu d’ensenyament superior conegut també com a “Procés Bolonya”.

Els alumnes qüestionen aquesta reforma per considerar que es convertir en una fabrica de treballadors en precarietat. Escoltem les seues reivindicacions de mà d’un dels participants en la manifestació pegolina:

L’alumnat també va mostrar la seua disconformitat amb la nova Llei Orgànica d´Educació perquè creuen que deteriora l’ensenyament públic i crea escoles de primera i de segona entre d’altres qüestions:

En acabar la manifestació es va recordar que dissabte els joves de pego tenen una cita a l´Institut en la III Trobada de Joves que començarà a les deu del matí i que es perllongarà durant tot el dia amb diferents actes previstos.


442 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!