Els consellers d’Educació i Economia i el President de les Corts, comensals de la Crosta de Compromís

Dissabte 13 de febrer, a les 13h., està prevista la compareixença de Vicent Marzà, Rafel Climent o Enric Morera en la V Crosta que organitza Compromís per Pego el dia de Pinyata. Enguany canvien d’ubicació i el dinar, al que han reservat 200 persones, tindrà lloc a la Plaça de l’Antic Regne de València. A les 11h., a la Casa de Cultura, es constituirà ‘Dones amb Compromís’.
Des de fa cinc anys Compromís per Pego congrega al municipi a molts dels seus diputats i diputades. Enguany, amb la participació de Compromís al Govern de la Generalitat junt al Partit Socialista, la formació local ha convidat a dos consellers i al president de les Corts, entre d’altres.

Vicent Marzà, Rafa Climent o Enric Morera no és la primera vegada que venen a Pego. En les anteriors ocasions encara no eren consellers d’Educació i Economia, respectivament, ni Morera President de les Corts. El primer, Vicent Marzà va vindre a Pego quan encara candidat a encapçalar la llista de Compromís per la província de Castelló a les Corts, va visitar la localitat per a donar suport a la candidatura de Josep Nadal en la seua carrera per encapçalar la llista de Compromís a les Corts per Alacant. Rafa Climent va ser l’encarregat de tancar el míting electoral de Compromís per Pego al Passeig Cervantes i Enric Morera ha acudit a més d’una edició de la Crosta de Pinyata del col·lectiu local. S’ha confirmat també l’assistència d’altres membres destacats de Compromís, com Mireia Mollà, Fran Ferri, Àgueda Micó, Josep Nadal o Gerard Fullana.
L’acte està programat a partir de les 13h., que és quan està previst que intervinguen els dos consellers i el president de les Corts. Prèviament, però, Compromís té un altre acte a la Casa de Cultura. A les 11h., es presentarà allí el grup ‘Dones amb Compromís de la Marina Alta’. En acabar l’acte, amb l’acompanyament d’una xaranga, recorreran els carrers del municipi fins arribar a la plaça de l’Antic Regne de València, on té lloc el dinar.

Segons apunta el secretari local de la formació enguany s’han desbordat les expectatives de participació. El col·lectiu local havia establert un màxim de 140 persones, però finalment han reservat 200, superant així les 120 persones de l’edició anterior.

«El menú consistix en un plat de la recepta més tradicional del poble, la Crosta, que elaboraran persones col·laboradores de la població, vi de Xaló i taronges pegolines», explica Compromís per Pego.
885 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!