Els centres educatius reben contenidors per a la selecció de les deixalles en el pati

La Regidoria de Residus Urbans està distribuint tres tipus de contenidors, el verd, el groc i el blau, perquè els alumnes dels centres escolars de Pego puguen deixar els residus en el què pertoque, quan estan al pati. S’evita així que totes les deixalles acaben juntes dins d’una paperera, facilitant la selecció i el posterior reciclatge dels residus.

El regidor de Residus Urbans, Ricardo Sendra, i el d’Educació, Juan José Arbona, han fet entrega este matí dels contenidors als col·legis Ambra, Carolina Sala, Rosalia Bondia i Sant Antoni. El pròxim en rebre’ls serà l’IES Enric Valor. Sendra ha recordat que esta iniciativa va sorgir durant l’anterior legislatura.

Tal com ha explicat, s’està lliurant dos contenidors a cada centre educatiu. La mesura pretén contribuir a reforçar l’educació i conscienciació mediambiental que els alumnes dels centres escolars estan rebent. I, per últim, assolir l’objectiu de la reducció de residus a Pego.


El col·legi Ambra, segons ha contat la seua directora, Patrícia Bataller, està duent a terme diferents projectes educatius relacionats amb el medi ambient i els residus.


Projectes en què el col·legi ha implicat a l’Associació de Mares i Pares de l’Ambra. La cap d’estudis del centre, Eugènia Vicens, ha parlat d’una de les iniciatives que tenen en marxa.


1821 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!