Els bombers de la província, reactiven les mobilitzacions

Ho fan davant de la passivitat de la Diputació i el continu incompliment dels acords i compromisos adquirits. La política d’amiguisme i tracte de favor agreugen la deficient gestió del servei.
La Junta Personal Consorci Provincial de Bombers enviava un comunicat de premsa aquest cap de setmana denunciant “la passivitat mostrada pels responsables polítics i tècnics del Consorci Provincial de Bombers”. Davant aquesta “passivitat per a la resolució de les greus carències que afecten el servei, com la falta de personal, la inexistència de formació, el retard i incompliment d’acords i compromisos, i la falta de serietat en la negociació”, la Junta de Personal del Consorci Provincial de Bombers explicava que “ens veiem obligats a reactivar accions de protesta, que se sumaren a la negativa que mantenim de no realitzar hores extres, ja que amb el preu d’estes es podria contractar a més personal”.

Entre les mobilitzacions, este cap de setmana, es van a tornar a realitzar pintades, en tots els camions de bombers de la província, denunciant la situació. Pintades en les que es pot llegir “Corrupció massiva”; “Menys gestors, Més Bombers” o la demanda de “dimissió Ripoll”. La Junta de Personal del Consorci Provincial de Bombers, a més d’aquestes cridaneres accions, també contempla la possibilitat de concentracions en els pròxims plenaris de la Diputació i ajuntaments significatius.

D’altra banda, en el comunicat de premsa els bombers destaquen “que a la nefasta gestió del servei cal sumar una política de pagament de favors en forma d’assessors polítics, gestors del museu de bombers a Alcoi, i altres llocs, que beneficien directament polítics i persones afins als interessos del màxim responsable de la Diputació d’Alacant”.
878 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!