Els actes del Dia de la Dona s’enceten aquesta setmana

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego i l’associació Dones Cabal han organitzat una sèrie d’activitats de caràcter cultural, lúdic i reivindicatiu amb motiu del 8 de Març.  Dijous s’obri aquesta programació del Dia de la Dona amb la presentació de la iniciativa titulada Art al Carrer. ES tracta d’intervencions artístiques de caire feminista que es trobaran al carrer. Una iniciativa que surt de la col·laboració entre Dones Cabal i Dones Picanya. 

Dijous, dia 2, a les set i mitja de la vesprada es farà el recorregut inicial de la mostra Art al Carrer, des de la Casa de Cultura, fins a la plaça Maria Cambrils, passant per la plaça de l’Ajuntament, carrer Major i Jaume I.

La segona de les activitats del 8 de Març és el lliurament del XIII Premi Jo Dona, previst per al divendres dia 3. La fotògrafa Joaqui Lull Bordes rebrà la distinció en l’acte organitzat per a les set i mitja de la vesprada, a la Casa de Cultura.

I el diumenge, dia 5, es farà una caminada feminista, en la qual es recorrerà els carrers de Pego que porten nom de dona, amb eixida a les 11 del matí des del passeig Cervantes.

El Dia de la Dona, dimecres 8 de març, hi haurà una concentració i lectura de manifest a les set i mitja de la vesprada, a la plaça Maria Cambrils.

Per últim, divendres dia 10, la programació conclourà amb un acte de presentació del llibre «Dibuixa’m el cos», de Lourdes Boïgues. Serà a la Casa de Cultura, a les 19:30 hores.
700 Visites
Hola!!