Els actes del 9 d’Octubre a Pego

La commemoració del 9 d’Octubre a Pego enguany inclou l’acte institucional de costum, a més de la inauguració de l’espai de l’Infojove, que es farà el mateix diumenge 9 a partir de les 10 del matí.

La regidora de Cultura, Laura Castellà, presentava la setmana passada la programació del seu departament per a aquest mes, dins la qual es troba l’acte institucional del 9 d’Octubre. Una celebració que uneix els membres de la corporació municipal de Pego i la ciutadania per a retre homenatge a Jaume I. La cita és el diumenge, a les onze i mitja, a la plaça Jaume I. Tal com es feia abans de la pandèmia del coronavirus, hi actuarà l’Orfeó de Pego, a més de La Clandestina. També hi haurà una representació teatral.

Pel que fa a la inauguració de l’Infojove Pego, espai que es troba a l’antic institut, la festa s’encetarà a les 10 i a les 10:15 s’oferirà un esmorzar saludable amb la col·laboració de Coopego. A les 11 hi haurà una compteició de jocs de taula i una hora després un campionat de tenis de taula.

DIADA DEL 9 D’OCTUBRE DE COMPROMÍS EL DISSABTE

D’altra banda, Compromís Pego celebrarà dissabte 8 els actes del 9 d’Octubre amb Joan Baldoví, Aitana Mas i Papi Robles. La plaça Maria Cambrils és el lloc escollit per a la tornada al carrer de la seua celebració al de la diada del 9 d’Octubre, després de l’aturada imposada per la pandèmia del coronavius.

L’agrupació local ha preparat tota una jornada d’activitats que comptarà amb la participació del portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví; de la vicepresidenta del Consell de la Generalitat Valenciana, Aitana Mas; i de la amb la síndica de Compromís a les Corts Valencianes, Papi Robles.

A més a més, Compromís Pego enguany atorga el seu Premi 9 d’Octubre al Centre Excursionista Pego, i l’acte de lliurament serà a les quatre de la vesprada. Els motius pels quals és aquest el col·lectiu premiat els explica Reies Vicens, portaveu local de Compromís Pego.


La jornada inclou també un concurs de paelles. Reies Vicens ha detallat tot el programa d’activitats i ha fet una invitació a tota la ciutadania a participar-hi:
 

920 Visites
Hola!!