Els 500 kits de la campanya «Corona’t a Pego» s’esgotaren en 12 hores

Dimecres passat l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, la Regidoria de Promoció Econòmica i el Creama, van posar en marxa una promoció en Facebook, per a donar inici a la campanya «Corona’t a Pego», subvencionada per la Conselleria de Comerç de la Generalitat Valenciana. Es tractava d’una enquesta per als usuaris del comerç local, que tenia com a recompensa uns kits de protecció davant del coronavirus. Com vam informar la setmana passada, es van fer 500 unitats d’aquestos kits, formats per una mascareta, un gel hidroalcohòlic, una bossa per a la compra i una altra per a pesar la fruita. Tots quatre reutilitzables, i els elements tèxtils elaborats amb cotó orgànic.

Una campanya realitzada des de la perspectiva de la sostenibilitat, per a fomentar les compres al comerç de proximitat traslladant a la ciutadania que les botigues i negocis locals són segurs i, a més, fan ús d’Internet i les noves tecnologies per a agilitzar les compres.

Segons ha informat el president de l’associació de comerciants, Jacob González, els 500 kits de protecció contra el coronavirus es van esgotar en tan sols 12 hores. Així, doncs, 500 persones van participar en la promoció activada en Facebook dimecres passat. Tal com ha indicat Jacob, el dijous a les 10 del matí es va esgotar l’estoc de regals. Atés a l’èxit de la campanya, s’ha encarregat un altre lot de 500 kits, que arribaran en els pròxims dies.
1732 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!