El Verger celebrà la 3era cursa del XIII Circuit de Curses Populars de La Marina

Resultats de la cursa del Verger, classificació dels atletes pegolins i puntuació per clubs. La Mitja d’Alcàsser amb Carme Sala i la propera cursa del Circuit de la Marina Alta. El dissabte passat en El Verger es va celebrar la 3era cursa del XIII Circuit de Curses Populars de La Marina Alta. El Verger celebrava la seva III Volta a Peu amb un inici una mica trist, doncs el temps no ajudava gens, estava plovent, així van córrer els més menuts; però al llarg de la vesprada el temps va ajudar i la cursa principal es va desenvolupar amb el circuit ja sec.
La participació pegolina en El Verger fou la següent:
Xe que Vaig: Fernando Sastre Sendra, Joan Pons Lorente i Joan Sastre Sendra; de L’Atzúvia José Pérez Gomis, Manuel Ortega Amador i Pascual Vidal Server. Xiquets: Aleví Femení Mar Sala Oltra; Benjamí Femení Júlia Sendra Giner, Judit Siscar Sala i Núria Company Faes i Benjamí Masculí: Sergi Chamorro, Arnau Frau, Jaume Moya, Alex Vicens, ferran Sendra Sancho i Kevin Fillol.
I la general va tindre aquests resultats: Els tres primers de la general foren: Emilio vizcaya del Dianium amb 30/47, Mounir Hourama del Frank Beneito, 32/54 i Joan Ramon Pons Pérez del Prodesport Gandia amb 33 minuts, tots sènior. En dones: Patricia López de Xeresa amb 39/18 sènior Olivia Peiró VA amb 41/20 del Safor-Salines i Ana Enguix del Cametes de Pedreguer amb 42/48, seguiren en dones Laura Alabau VA de Frank Beneito amb 42/53 , Ana Alberola sènior amb 43/47 i Laura Pascual del Dorsal_19 amb 45/09. Altres classificats en primer lloc de la seva categoria: Juan Martínez VA; Maxine Mckinon VB; Vicent López Cheli VB (guanyador en Pego l’any 1980 en la primera carrera), Silvia Beerger VC; Norberto de Wulf VC; Marta Tarrasó en joveniles i Albertol ara en jovenils.
Dones en participaren: J 4, S 44, VA 61, VB 21 i VC 9, total 139, en homes J 13, S 530, VA 239, VB 99 i VC 28 total 909, total cursa 1048 atletes.
En xiquets 72 xiquetes i 107 xiquets, sense comptar els barrufets i prebenjamins.
La general per clubs va encapçalada pel Cametes de Pedreguer amb 34.796 punts, Safor-Salines amb 34,440, Llebeig de Xàbia amb 34.131. el Dorsal-19 està en el lloc 12è amb 28.305 punts.

També en el Circuit de la Diputació es celebra la tradicional Mitja Marató d’Alcàsser amb, com ja és tradicional guanyà en dones la nostra campiona Carme Sala Ferrer amb un temps d’1h. i 22m. 44s. amb dura disputa en els darrers quilometres amb Cristina Loeda Soto que feu un temps d’1h. 23m. 02s..919 atletes acabaren la cursa d’Alcàsser, Carme si la memòria no en falla les ha guanyades totes.
El dissabte que ve en teulada es celebra la VII volta a Peu, la quarta del Circuit de la Marina Alta, es sortirà de la plaça de la constitució i te un recorregut d’11km. També avançar que el dia 13 de juny tindrem la V Marxa BTT que organitza el club de bicis de muntanya Xe que Vaig.