El trinquet d’Oliva tanca després de set mesos sense cobrar el lloguer de l’Ajuntament

D’altra banda, el nou trinquet d’aquesta localitat està quasi acabat, però els 300.000 euros que farien falta per a acabar l’obra tampoc permeten a l’ajuntament finalitzar-la. Des de Facebook, pilotaris com el jove pegolí Néstor Portes han iniciat una campanya de suport perquè no tanque el trinquet d’Oliva.
Els aficionats a la pilota d’Oliva, Pego o poblacions de la rodalia s’han quedat sense un lloc on practicar el seu esport. El seu trinquet va tancar ahir les portes definitivament després de set mesos sense cobrar el lloguer que l’Ajuntament d’Oliva li havia de pagar per fer ús de les instal•lacions.

La Corporació municipal no abona l’arrendament des d’agost i els propietaris no estaven disposats a tolerar aquesta actitud. Per aquest motiu, l’amo del recinte es va presentar al trinquet dissabte passat al matí amb la intenció de tancar les portes, com va informar un membre del Club de Pilota d’Oliva, entitat que gestiona el Trinquet. El propietari va anunciar que no toleraria «més preses de pèl» i que donaria per finalitzada la relació amb l’Ajuntament.

Davant d’açò, els responsables del Club es van posar en contacte amb membres del govern. Es va quedar en una cita entre el regidor d’Esports i el propietari dilluns passat. El resultat de la reunió no va estar positiu perquè el recinte esportiu només va seguir obert fins ahir pel matí. De vesprada tancava les seues portes el trinquet d’Oliva.

La mesura provoca que els aficionats a la pilota s’hagen de desplaçar fins a Piles per a practicar aquest esport o veure partides de pilota. Des del Club de Pilota van indicar que tots els problemes han sorgit per la falta de determinació del govern local a l’hora de concloure el nou trinquet.

Van explicar que el recinte està «quasi acabat», però que falta «rematar algunes coses», pel que no es pot obrir encara. Les intervencions que resten «podrien pujar fins als 300.000 euros». Aquesta xifra és la responsable que el govern local no remate l’obra.

Des de Facebook, pilotaris com el jove pegolí Néstor Portes han iniciat una campanya de suport perquè no tanque el trinquet d’Oliva en què, d’una manera senzilla, expressen que “Jo tampoc vull que tanquen el Trinquet d’Oliva!” i encoratgen perquè pegues aquesta frase al teu mur “si tu tampoc vols que tanquen el vell trinquet!”.
826 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!