‘El senyor i la senyora món visiten Pego’

Aquest és el lema de l’Escola d’Estiu que organitza la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúvia i Les Valls i que està duent-se a terme al col•legi Rosalia Bondia. Enguany la crisi ha suposat que es matriculen a l’escola d’estiu un 30% menys d’alumnes amb edats compreses entre els 4 i els 11 anys.
El passat 4 de juliol es va iniciar l’escola d’Estiu que organitza la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúvia i Les Valls amb una menor inscripció respecte a la resta d’anys degut, principalment, a la crisi econòmica generalitzada. No obstant, en aquest 2011, 62 xiquets i xiquetes d’entre 4 i 11 anys, es beneficiaran de les activitats que es desenvoluparan durant aquest mes a l’interior i l’exterior de l’Escola d’Estiu que té lloc a Rosalia Bondia. El regidor de Serveis Socials, Enrique Moll, assenyalava que “este any, degut a la crisi, hi ha un menor nombre de xiquets” reduint-se la matriculació en un 30% i és que el preu enguany ha estat “una miqueta més elevat, pel mateix, perquè hi ha menys diners, l’ajuntament també té menys diners, hi ha menys subvencions i aleshores qui ho de pagar són els pares”.

‘El senyor i la senyora món visiten Pego’ és el lema elegit enguany per Red 21 per a desenvolupar durant l’Escola d’Estiu. El regidor de Serveis Socials, Enrique Moll, explicava que a través d’activitats dinàmiques i de jocs durant la primera setmana es tractarà “l’educació per la pau i la diversitat; en la segon setmana, coeducació, igualtat de sexes; en la tercera setmana, educació ambiental i en la quarta setmana, salut” amb la finalitat d’entre tots i totes construir un món millor i més habitable. Apuntava Moll que l’Escola d’Estiu inclou “dos dies a la setmana portar als xiquets a la piscina per a què naden”.
616 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!