Durant el mes de juliol i de l’1 al 7 de setembre l’Escoleta Municipal ‘La Trilladora’ encara podrà admetre alumnes per cobrir les vacants existents

El període de matriculació ja està tancat, però des de la Regidoria d’Educació s’ha cregut convenient deixar oberta la possibilitat de matriculació durant el mes de juliol de 9 a 15h. i de l’1 al 7 de setembre, a l’haver quedat algunes vacants en les distintes franges d’edat a l’escoleta municipal: de 0 a 1 anys hi ha 6 vacants, de 1 a 2 anys queda una vacant i de 2 a 3 anys cinc vacants per cobrir.
El període de matrícula de l’escoleta infantil ‘La Trilladora’ es va produir entre el 5 i el 16 de maig, com en la resta de centres docents del municipi i per tant, fa temps que es va tancar. No obstant, una vegada revisat el nombre de matriculacions s’ha comprovat que queden algunes places vacants a l’escoleta infantil ‘La Trilladora’: sis places vacants en la franja d’edat de 0 a 1 any; una plaça vacant d’1 a 2 anys i cinc places de 2 a 3 anys. És per això que la regidoria d’Educació ha decidit deixar oberta la matriculació durant el mes de juliol, que l’escoleta està oberta de 8 a 15h. i durant la setmana de l’1 al 7 de setembre, fins que es cobreisquen eixes places, com informava la regidora d’Educació, Alícia Siscar.

A partir del dia 8 de setembre s’inicia el nou curs 2011/2012 a l’Escoleta Infantil Municipal i des d’aleshores la mateixa estarà oberta des de les 9 fins a les 17 hores amb servei de menjador per a qui el necessite. Explicava Alícia Siscar que l’alumnat matriculat en el període establert per la Conselleria d’Educació, del 5 al 16 de maig, compta amb un bonus d’ajuda econòmica que cobreix bona part de la matriculació, bonus al que, malauradament, no podran optar les mares i els pares que decidisquen matricular els seus fills o filles fora de temps.

El centre educatiu de ‘La Trilladora’, amb l’ampliació que se li va fer amb un apartat del pressupost del Pla E, va passar a disposar de dos noves unitats, passant d’una cabuda de 41 alumnes, a disposar d’espai per a 74 xiquets i xiquetes, distribuïts en 5 aules: una per a alumnes de 0 a 1 anys; dos per alumnes d’1 a 2 anys i dos aules per a alumnes de 2 a 3 anys. En el curs 2011/2012, tot i que no es cobriren totes les vacants que s’han assenyalat anteriorment, informava la regidora d’Educació, que es cobriran 62 places. Comentava Alícia Siscar que una de les causes que pot dur a què no es cobreisquen totes les places disponibles de l’escoleta infantil municipal pot estar en el fet que “en la crisi que estem patint tots, si hi ha moltes mares que ara estan a casa, és lògic que no porten els xiquets a la guarderia”. No obstant, animava “a totes les mares” a matricular perquè “els xiquets estan molt ben atesos […] i el lloc és un encant. Els xiquets gaudeixen jugant perquè tenen un pati molt gran i un lloc on dormir amb cunes”. Alícia Siscar convidava als pares i mares ha visitar les instal•lacions.

L’escoleta infantil romandrà tancada durant el mes d’agost. Durant aquest mes de juliol, com ja es fera l’any passat s’ha donat un servei d’Escola d’Estiu Infantil per a facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar d’aquelles famílies que encara han de treballar durant el mes en curs.
590 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!