El secretariat del BLOC de la Marina Alta es solidaritza amb els professionals de la docència

Per pura salut democràtica el secretariat del Bloc comarcal manifestava, en un comunicat de premsa, el més absolut rebuig i indignació per les declaracions del President de la Diputació de València, Alfonso Rus, pels greus insults i amenaces al professorat. El secretariat del Bloc de la Marina Alta manifestava, en un comunicat de premsa, “el més absolut rebuig i indignació per les declaracions del Sr. President de la Diputació de València, Alfonso Rus, pels greus insults i amenaces al professorat, proferits en dates recents en referència a la convocatòria de vaga del passat 28 d’abril”.

La formació nacionalista considera que “aquestes lamentables declaracions són un deplorable exemple per als alumnes, per a la comunitat educativa i per a la societat en general”. Alhora que afegia que “les esmentades declaracions contradiuen la tasca docent diària que pretén inculcar els valors de respecte, diàleg i convivència democràtica, que s’han pervertit per un dels que més hauria de defendre’ls des de les Institucions públiques, com és el President de la Diputació Provincial”.

Asseguraven des del Bloc de la Marina Alta que “els professionals de la docència, i, amb ells, tota la societat, no sols gaudeixen d’una saludable vergonya pròpia sinó que pateixen una profunda vergonya aliena davant d’aquest tipus de declaracions indignes d’un representant públic” i és per això que els donaven suport amb aquest “manifest de suport als docents”.

Les darreres notícies sobre aquesta qüestió apunten a que el president de la Diputació de València, Alfons Rus, tres setmanes després de les ofensives declaracions s’ha disculpat en un acte públic a Torrent davant un grup de manifestants que li demanen la dimissió. Rus va explicar-los que “em referia només a tres persones, mai se m’hagués ocorregut dirigir-me a un col•lectiu com el dels professors”. Destacar que Rus només ha sigut capaç de rectificar les seues greus manifestacions tres setmanes després d’haver-les fet i davant un grup de professors que li demanaven la seua dimissió.
670 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!