Demà arriba la Torxa Olímpica dels Mini Jocs a Pego

A partir de les 6 de la vesprada a les Pistes del Pujol arribaran els símbols de la participació del poble de Pego als Mini Jocs de la Marina Alta que enguany se celebren els dies 29, 30 i 31 de maig a Dénia. Un centenar de joves pegolins i pegolines participaran en diverses disciplines esportives. Demà dijous arriba a Pego la Torxa Olímpica de la VIII edició dels Mini Jocs de la Marina Alta. La torxa abans i després de Pego recorrerà els distints pobles de la Marina Alta per tal de portar la flama olímpica a tots els racons de la comarca i transmetre els valors olímpics entre els i les participants dels Mini Jocs: solidaritat amb els companys i companyes, respecte a l’adversari i acceptació de les regles de joc amb honestedat. Segons la regidora d’Esports, Marian Tamarit, demà arribaran “els símbols de la participació del poble de Pego als Mini Jocs de la Marina Alta”. Els Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta se celebren cada dos anys i enguany es duran a terme els dies 29, 30 i 31 de maig.

S’espera que tant la Torxa com la Bandera Olímpiques arriben a les pistes del Pujol a les 6 de la vesprada i que facen “un recorregut de la pista”, apuntava Tamarit que animava als pegolins i pegolines “a que vingueu a veure la cerimònia i que després vingueu a participar els dies 29, 30 i 31 a Dénia en els Mini Jocs” com a públic per tal de recolzar els joves esportistes del poble.

Marian Tamarit, explicava la presència pegolina a aquesta cita que va des dels jugadors i jugadores de bàsquet fins a els i les atletes passant per la pilota, el futbol o el tennis.

618 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!