El proper dijous la plaça de l’Antic Regne de València ja acollirà parades del mercat ambulant

De moment seran 11 les parades que s’ubicaran allí. La resta de llocs buits seran ocupats per noves parades que s’incorporaran al mercat dels dijous. Fins a demà dimarts, 16 d’abril, les persones interessades a muntar una parada al mercat ambulant dels dijous tenen temps per presentar la sol·licitud a la planta baixa de l’ajuntament de Pego.
Després que el Secretari Autonòmic d’Infraestructures visitara Pego divendres passat per comprovar la finalització de les obres de l’aparcament soterrat i en superfície de la plaça de l’Antic Regne de València i que comprovara l’estat de les mateixes, dijous que ve hi haurà un pas més d’activitat a eixa plaça.

Dijous que ve, la plaça de l’Antic Regne de València acollirà 11 parades del mercat ambulant que es reubicaran on inicialment estaven. La resta de llocs que quedaran lliures a la plaça seran ocupats per noves parades. Estes seran les millors situades en la baremació que s’està duent a terme a la Regidoria de Comerç entre totes les sol·licituds presentades. Les persones interessades a inscriure’s per a optar a un dels nous llocs de venda del mercat ambulant de Pego poden fer-ho fins el 16 d’abril. S’han de dirigir al registre d’entrada del consistori, ubicat a la planta baixa.
578 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!