El proper 21 de març el BNV elegirà nova executiva comarcal

Després del V Congrés Nacional de la formació nacionalista ara li toca el torn de la renovació a les executives comarcals. A la Marina Alta aquesta cita es realitzarà el proper dissabte, 21 de març a la Seu del Bloc a Dénia. Després li tocarà el torn a les assemblees locals i Pego també haurà de buscar nou secretari o secretària local. Després del V Congrés Nacional del Bloc Nacionalista Valencià, que va tenir lloc el passat 28 de febrer i 1 de març, ara és el torn dels Congressos Comarcals, que han de renovar les executives comarcals i també elegir els membres del Consell Nacional. Així les coses, a la Marina Alta se celebrarà el congrés el proper dissabte, 21 de març, a la Seu del Bloc de Dénia.

Des del Bloc de la Marina Alta s’han valorat, molt positivament els resultats del V Congrés Nacional de la formació política, ja que consideren que “ha constituït un punt de partida per a la construcció de l’espai valencià de progrés” alhora que també ha estat el punt de partida “per a poder fer front al bipartidisme esgotat representat pel PP i pel PSOE al País Valencià i a la resta de l’estat espanyol”, asseguren en el seu comunicat de premsa.

D’altra banda, l’actual secretari comarcal dels nacionalistes valencians a la Marina Alta, ara mateix en funcions, Xavi Pons, ha destacat que el passat congrés, “ha suposat la major mobilització de la militància del Bloc”. Així mateix ha subratllat “la renovació de la nova direcció del partit, liderada altra vegada pel nostre secretari general i diputat a les Corts Valencianes, Enric Morera”. I és que Pons ressaltava “la importància d’aquest congrés”, ja que al seu parer “ha servit per a la renovació del partit i per a la consolidació d’un projecte de modernització per a aquest país, limitat per la indiferència del govern de Zapatero i la incapacitat de l’executiu de Camps per a fer política i buscar solucions, embolicat com està per les trames de corrupció que envolten el PP”.

Dissabte sabrem si Xavi Pons continua al capdavant de la formació nacionalista a la Marina Alta o si hi ha cares noves al front del partit, una possibilitat, aquesta última que sembla que té més pes si tenim en compte les paraules del secretari local del Bloc a Pego, Germà Miralles “també hi haurà un canvi de secretari comarcal”.

Una vegada acabat el congrés comarcal del Bloc, serà el torn de realitzar els congressos locals de cada col•lectiu de la Marina Alta. A Pego, Germà Miralles ja va obrir la porta a la renovació el passat 2 de març, immediatament després del V Congrés Nacional del Bloc. En eixe moment va anunciar que no es presentaria a la reelecció perquè assegurava que sempre que hi ha un congrés “ha d’haver una renovació i un partit on col•labora tota la gent, sempre ha de fer un canvi de persones que tiren del carro, persones que aportaran nova sàvia i unes noves forces” a l’agrupació política pegolina.


457 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!