El projecte Pego Cardioprotegit es completa amb la instal·lació de cinc nous desfibril·ladors

Avui s’ha completat el projecte Pego CardioProtegit que va posar en marxa fa uns quatre anys Acció Urgent junt amb l’ajuntament, per tal de dotar el municipi de 13 desfibril·ladors, situats en llocs de gran afluència. Aquest matí s’ha instal·lat cinc nous aparells, en el col·legis Ambra, Carolina Sala, Rosalia Bondia i Sant Antoni, i en l’escoleta infantil municipal. Així, amb el desfibril·lador que ja n’hi havia en marxa a l’IES Enric Valor, tots els centres educatius de Pego estan ara cardio protegits.

Pedro Barranco, tècnic d’emergències d’Acció Urgent ens ha explicat el projecte.

Des d’avui hi ha un total de 13 aparells a Pego, preparats per intervindre en cas d’urgència cardiològica. Els huit anteriorment instal·lats estan a l’ajuntament, l’IES Enric Valor, al CEAM, a la piscina coberta, la Cooperativa Agrícola, al Saló de Noces Benigalip, en un vehicle de la Policia Local i en una Ambulància d’Acció Urgent.

Pego Cardioprotegit ha inclòs també un important apartat de formació de personal per fer servir els aparells.

Segons Acció Urgent, Pego és una de les localitats que més desfibril·ladors té per habitant i metre quadrat. El projecte ha suposat, a més, la inclusió d’aquestos 13 aparells dins del programa Ariadna, que té una aplicació mòbil en la qual es poden consultar les ubicacions geogràfiques de tots els desfibril·ladors de l’estat espanyol, per poder localitzar-los ràpidament en cas d’emergència.1414 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!