El primer plenari de Pego per vídeo-conferència es farà aquesta vesprada

La de hui serà una sessió plenària ordinària del tot inusual perquè se celebrarà de manera telemàtica, per primera vegada a Pego. Segons ha explicat el regidor de Comunicació, Ricardo Sendra, gràcies al treball dut a terme pel Departament Municipal d’Informàtica, el ple podrà fer-se de manera on line, mitjançant una plataforma web que té una aplicació per a mòbil i per a ordinador, i amb la qual es realitza vídeo-conferències amb múltiples participants.

La convocatòria del ple d’abril està fixada a les set de la vesprada. Els dèsset regidors i regidores de la corporació municipal, així com la secretària municipal i l’interventor podran assstir a la sessió i debatre els punts de l’ordre del dia des de la distància i respectant el confinament domiciliari, per mig de la vídeo-conferència.

En la part resolutiva, els punts de la sessió són tres: un reconeixement extrajudicial de crèdits; l’ampliació de l’horari de la plaça de tècnic de medi ambient; i les mocions i assumptes d’urgència.

En la part d’activitat de control també hi ha tres punts. En ells es presentarà les resolucions dictades des de la darrera sessió ordinària.

També es donarà compte dels informes de fiscalització de l’interventor. I, per últim, es donarà compte de l’informe anual de morositat.

Aquest ple telemàtic es completarà amb el torns de precs i preguntes.

953 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!