El Pregó del cuiner Jordi Morera donarà inici al Carnestoltes 2019


Organitzat per l’associació cultural Atzaïla, i l’Ajuntament de Pego, el primer pregó del Carnestoltes de Pego inclou una bon grapat d’activitats, fins que, a les set i mitja de la vesprada, el cuiner i presentador del programa El xef a casa, Jordi Morera, oferisca el pregó des del balcó de l’Ajuntament. Per descomptat, Ràdio Pego estarà allí per contar-ho en directe…

Tot començarà a les sis i mitja de la vesprada. A la plaça del mercat es donaran cita la colla La Clandestina i els gegants i cabuts de Dianium Dansa, per iniciar el ball i el passacarrer. El grup professional de dansa de Marc Pons també intervindrà amb un espectacle titulat «Un carnaval a Venècia».

El passacarrer anirà cap a la plaça de l’Ajuntament per esperar el moment en que Jordi Morera faça el pregó i convide a totes i tots a gaudir del Carnestoltes 2019. En finalitzar, actuarà la Muixeranga de la Marina Alta.

Al respecte del pregó, com ens va contar ahir Saül Ortolà, de l’associació Atzaïla, aquest pretén englobar la trilogia festera de la Baixada del Riu Bullent, Carnestoltes i la Pinyata, posant en valor el plat típic de la festa pegolina: la crosta.

Ràdio Pego estarà allí per retransmetre-ho i contar-ho de primera mà. A més, a més, el magazín À Punt Directe farà vàries connexions en directe amb Pego a partir de les cinc de la vesprada per informar els teleespectadors al minut de tot el que passarà aquesta vesprada.

1866 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!