El PPCV informa a Pego sobre les futures inversions del Consell a la Marina Alta

Diputats del Partit Popular visitaren ahir Pego on van mantindre una reunió de treball amb portaveus i alcaldes de la Marina Alta i en la qual van traslladar que el Consell té previst invertir enguany més de 14 milions d’euros a la comarca.

A la reunió de treball van assistir els diputats Joserra González de Zárate, Noelia Císcar, Javier Gutiérrez i Nando Pastor qui van escoltar les principals necessitats dels municipis de la Marina Alta. Per part seua, explicaren que els pressupostos del primer any de legislatura del govern del PP estan basats en dues grans premisses que va explicar Gonzàlez de Zárate: “la baixada d’impostos i una gran aposta per les polítiques socials». El diputat afirmà que «Són pressupostos pensats per a ser executats» i afegí que «S’ha acabat l’etapa de grans anuncis i poca execució, tal com ha ocorregut en els 8 anys de Puig». També va destacar que “millorar l’atenció primària i posar en marxa el Pla de Salut Mental és una prioritat del Consell de Mazón».
Pel que fa a les inversions destinades a la comarca, el diputat popular va anunciar que “aquesta serà la legislatura del tramvia Gandia-Dènia, tal com ha anunciat el President Carlos Mazón. És de justícia que aquesta reivindicació històrica i tan necessària comence a ser ja una realitat”.

L’altra destinació dels diners que anuncia el Partit Popular per a la Marina Alta és l’educació, segons informava ahir la diputada Noelia Císcar.
367 Visites
Hola!!