El PP demanarà l’exempció de les taxes d’ocupació de via pública per a hostalers i mercaders en el pròxim plenari

Ahir a Ràdio Pego vam tindre Vesprada Política, en la qual, el portaveu popular, Ferran Gonzàlez avançava que Populars Pego ha presentat ja dos mocions al pròxim ple del mes de març. ES tracta de dos mocions que van ser presentades com a propostes al ple dels pressupostos i no van ser debatudes per no tindre forma d’esmena.

Al respecte, a través d’una nota de premsa els populars manifesten que «vista la passivitat del govern local, ens hem vist obligats a presentar una moció per al proper plenari ordinari de març, en relació a la taxa per ocupació de la via pública amb taules i cadires (bars), així com una altra per a la taxa dels llocs de venda del mercat municipal (mercaders), les dos per demanar la seua exempció durant tot l’any 2021».


Ho detalla el portaveu dels populars, Ferran Gonzàlez:

Assenyalen els populars que correspon a l’administració pública dinamitzar de nou l’economia del municipi per a remuntar la difícil situació econòmica derivada de la crisi sanitària. I puntualitzen en la nota de premsa que aquesta mesura d’eximir als hostalers i als mercaders del pagament de la taxa d’ocupació de la via pública i del llocs de venda al Mercat, s’ha proposat i plantejat però no s’està materialitzant.

En ambdues mocions s’insta a l’Ajuntament de Pego a modificar l’ordenança que regula la taxa d’ocupació de la via pública amb taules i cadires en un cas, i en l’altra la que regula la taxa dels llocs de venda del mercat municipal, per tal d’establir una suspensió del cobrament des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2021. Ferran Gonzàlez indica quin és l’objectiu d’aquesta iniciativa.


A més el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Ricardo Sendra està d’acord amb els populars, considera que els bars i restaurants no han de pagar la taxa d’ocupació de les terrasses perquè no estan treballant.


Però, Sendra fa una diferenciació amb el cas dels llocs de venda del mercat, perquè, al contrari dels bars i restaurants, sí que estan oberts i treballant.


El regidor també ha recordat als populars que aquesta qüestió la corporació ja l’està abordant i debatent en la Junta de Portaveus.

952 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!