El PP de Pego inaugura la seua seu electoral

Durant l´acte el president del partit, Fernando Gil, la candidata Maite Ferrándiz i el seu home, Carlos Pascual van intervenir per a, entre d´altres coses, explicar el que seran els 5 punts bàsics del seu programa electoral que té com a eix fonamental la revisió del Pla General d´Ordanació Urbana. Ahir de vesprada es va inaugurar el que serà la seu electoral del Partit Popular de Pego a l´Avinguda Reina Sofia. En l´interior del local van tenir lloc les intervencions del president de la formació, Fernando Gil, de la candidata, Maite Ferrándiz i per petició expressa d´aquesta, del seu marit i exalcalde del municipi, Carlos Pascual. Els tres van estar rodejats de la resta de les persones que composen la llista del PP de Pego, entre ells el portaveu del PP, Eduardo Síscar.

La seu electoral, segons el president de la formació, Fernando Gil, estarà oberta durant tota la campanya per a escoltar a tothom que vullga compartir les seues idees amb ells. També estaran allí per a explicar el seu programa a qui vullga escoltar-lo. Alhora, en la seua breu intervenció Gil va assegurar que ara Maite és la protagonista, la persona que els capitanetjarà.

Maite Ferrándiz, candidata a l´alcaldia de Pego pel PP, va assegurar a l´inici de la seua intervenció que té ganes de treballar i va avançar que venen dies molt durs. A continuació va passar a repassar els 5 punts que consten en els futllets del propaganda electoral que s´han distribuït pel poble i que reflecteixen el primer esborrany del seu programa, l´eix principal del qual és la revisió del PGOU.

El que consideren més important dins eixa revisió és aconseguir un ampli sistema de terrenys dotacionals per a desenvolupar sectors com el de l´educació, la sanitat o l´equipament esportiu. També plantegen donar-li un nou enfoc a l´agricultura fent varietats especialitzades i buscar altres productes que la societat demande.

Una vegada explicat l´esborrany del que serà el programa del PP de Pego Ferrándiz va passar el testimoni al seu home i exalcalde del municipi, Carlos Pascual, que va definir la seua intervenció com l´última pública que faça, donant crèdit al que ahir es feia públic en els mitjans de comunicació, la seua imminent entrada en presó. A més de fer una revisió del que va estar la seua gestió al capdavant de l´ajuntament, Pascual va assegurar que la seua dona és la millor opció que podia tenir el PP per a optar a l´alcaldia.

El dissabte, 28 d´abril tindrà lloc la presentació oficial de l´alcaldable de PP a partir de les 9 de la nit. Està confirmada l´assistència del President de la Diputació d´Alacant, José Joaquín Ripoll.
802 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!