El PP de Pego enceta una campanya d’arreplegada de firmes en defensa de la presó permanent revisable

Es tracta d’una campanya d’àmbit nacional que ara arriba a Pego i que pretén «que les persones puguen deixar el seu testimoni per a traslladar-li’l a aquells partits que estan en contra» i que han permés que en el Congrés continue tramitant-se la derogació de la presó permanent revisable que va entrar en vigor l’1 de juliol de 2015. A Pego, el PP ha deixat fulls de signatures en «molts comerços i establiments» per a aquelles persones que vullguen recolzar la iniciativa.

El Partit Popular de Pego ha iniciat fa pocs dies una campanya d’arreplegada de firmes a favor de la presó permanent revisable i en contra de la derogació que demanen la majoria dels partits polítics presents en el Congrés dels Diputats. La norma va ser aprovada l’any 2015 amb l’únic vot favorable dels populars en el marc de la Llei de Seguretat Ciutadana.

Esta campanya és d’àmbit nacional i es va encetar a finals de gener de 2018 per facilitar «que les persones puguen deixar el seu “testimoni” per a traslladar-li‘l a partits com el PNB, el PSOE o Unidos Podemos» perquè no deroguen la presó permanent revisable. Partits que de moment han permés que el Congrés continue tramitant la derogació de la presó permanent revisable.

El regidor popular Simón Ortolá explicava a Ràdio Pego «la llei el que diu és que, quan una persona complix una pena, per exemple, de 30 anys si té possibilitat de reincidir en el mateix fet que ha comés, que passe per mans de professionals perquè acrediten que eixa persona no està per a eixir».

Reconeixia Ortolá que «és un tema molt sensible» i és per això que feia una crida a la reflexió. Afegia que «no és un tema partidari» i, entenia s’havia caigut en «el defecte de polititzar-lo», tot i que considerava que no era «ni d’esquerres ni de dretes, sinó que es tracta d’un problema de la societat, de saber quines lleis volem al nostre país».

El PP ha deixat fulls de signatures en «molts comerços i establiments» per a aquelles persones que vullguen recolzar la iniciativa.

 

1764 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!