El plenari de Pego dóna la benvinguda a un nou regidor

Josep Ramon Nadal prenia possessió el passat dijous de la seua acta de regidor a l’ajuntament de Pego en lloc d’Àngel Sendra. Ho feia compromentent-se “per Pego, per la classe treballadora i les llibertats nacionals del País Valencià”.
Darrerament el plenari de Pego ha renovat algunes cares al si de la corporació municipal. Primer va ser la renúncia del regidor de Ciutadans de Pego, José Maria Ferrer que va donar lloc a l’entrada a la també membre de Ciutadans de Pego i regidora en l’anterior legislatura, Elvira Ciurana. El dia que esta prenia possessió, el regidor del Bloc-Compromís, Àngel Sendra, després de quasi 10 anys exercint-hi, anunciava la seua retirada de la vida política municipal. Eixa renúncia ha dut a què, en este darrer plenari ordinari, es puga vore una cara nova asseguda a ‘l’hemicicle’ local.
Ahir, el primer punt de l’ordre del dia va estar la presa de possessió del nou regidor pel Bloc-Compromís de Pego, Josep Ramon Nadal. Una vegada presentades les declaracions d’interessos i d’incomptabilitat en secretaria i, ja al plenari acreditada la seua persona amb l’entrega del DNI, el secretari li preguntava si “jureu o promoteu, per la vostra consciència i honor, complir fidelment les obligacions del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Pego amb lleialtat al Rei i guardar i fer guardar la Constitució com a norma fonamental de l’estat?”
Josep Ramon Nadal, prometia “per imperatiu legal” i es comprometia “per Pego, per la classe treballadora i les llibertat nacionals del País Valencià”. Després d’això passava a formar part de la corporació municipal pel Bloc-Compromís asseguent-se on, fins ara, ho havia fet Àngel Sendra.

604 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!