El Pego no transforma tot i tenir el joc de cara

El resultat final en el marcador, 0 a 1 per al Torrevella, no reflexa el bon joc de l’equip roget que no va tenir a favor l’arbitre i no poder aturar una falta a baló parat del seu rival, una modalitat de la que el Torrevella és expert. En esports avui tenim poques novetats de les que informar, ja que la major part d’equips de futbol descansaven aquest cap de setmana. El més destacat, la derrota del Pego CF per 0 a 1 contra el Torrevella en el Pujol. El gol es va marcar en el minut 68 el central del Torrevella, Arrazola. Un partit, en el que el resultat, no reflexa el bon joc dels rogets. Una qüestió que fins i tot reconeixia l’entrenador del Torrevella, Soto que assegurava que tots dos entrenadors tenien clar que el partit “s’havia de decidir en una jugada a baló parat pel terreny de joc” i pels jugadors amb què comptaven cadascun.

Reconeixia l’entrenador del Torrevella que “una de les seues virtuts és eixa [les jugades a baló parat], amb les que dissimulen les mancances”.

Des del Pego, Paco Pascual, el seu entrenador, es preguntava sorprès encara “que és el que ha fet el Torrevella per a guanyar” i és que “nosaltres hem tingut tres jugades claríssimes” i sembla que siga “la tònica de totes les setmanes”.

La setmana que ve el Pego CF es desplaça a la ciutat de Sant Vicent del Raspeig per a disputar un dels partits més decisius de la lliga i és que necessiten sumar els tres punts per a poder descartar, fins a l’últim moment, el descens de categoria. “Sant Vicent, igual que Torrevella, s’han gastat molts diners i seria un fracàs baixar i per això serà una veritable final”. Així que declarava Pascual que “la propera setmana si que sabem que és la última oportunitat, però sabem que està molt difícil”.

Per la seua banda, Toni, el porter roget, constatava que “donem tot el que podem. Sabem com ens poden guanyar els equips rivals i ens guanyen com sabem que ens poden guanyar.” Per tant concloïa que són eixos “detalls els que a la llarga ens situen en la posició en la que estem”.

El gol que no va poder Toni va ser “una falta lateral”. Una falta a baló parat, una situació que els rogets sabien que el Torrevella “era molt perillós” en la transformació d’aquestes faltes. I és va complir el guió ja que no van poder barrar el pas a eixa pilota que va suposar no sumar punts en la darrera jornada.

Els resultats del bàsquet els facilitaran aquesta nit els nostres companys d’ ‘Esports a Ràdio Pego’ que a més tindran com a convidats a jugadors del Pego B com Jimi o David Robles, entre d’altres.
442 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!