El Pego no descarta canviar d’objectiu

La trajectòria dels rogets des de que es fera càrrec de l’equip el gallec Nino Lema ha estat increïble. El tècnic aspira a que l’equip es consolide en els llocs temperats de la taula. La salvació encara no s’ha aconseguit però molt mal deuria anar el futur per a finalment baixar.
Ningú al Pego vol dir una paraula més alta que l’altra. La temporada passada l’equip també presentava a estes altures un matalàs de punts important, però quinze partits sense guanyar van deixar als rogets a un pas del descens. No obstant, la principal diferència entre la campanya anterior i aquesta és la imatge que dóna actualment l’equip.

La revolució feta en el Pego al principi de la temporada comença a donar els seus fruits. Els jugadors més joves ja li han trobat la mesura a la categoria i això s´han d´afegir les incorporacions realitzades per Lema que li han donat equilibri.

Després de la fantàstica victòria aconseguida al camp de l’Alone, Lema ha modificat un poc el seu discurs. Si fins ara no donava massa crèdit als resultats i insistia en la fórmula de treball i treball, de córrer, de disciplina tàctica i de sacrifici, el tècnic gallec ha fet l´ullet a l’afició i al propi equip.

En aquest sentit, Lema ha afirmat que molt mal deurien d’anar les coses per a què l’equip baixara i inclús s’ha atrevit a dir que si continua el creixement dels jugadors més joves i l’actual disciplina tàctica de l’equip es podria aspirar a quedar-se en la zona temperada de la classificació que ocupa actualment.

El futur està per vindre, però el present de moment és encoratjador.
681 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!