El Pego guanya a casa davant la Nucia

L’equip roget va aconseguir ahir una victòria important davant un rival d’entitat. Els jugadors del Pego van eixir centrats i ben situats al terreny de joc, amb ànims d’aconseguir un resultat positiu. Els homes que configuraren l’alineació inicial foren els mateixos que en l’últim partit, Edu, Juano, Frede, Tode, Murcià, Canari, Tomasín, Ribes, Jesús, Sergi i Cuqui. Així, sembla que l’entrenador del Pego C.F., Juan Sanchis, comença a perfilar l’onze titular. Tot i això, “es varen provar moltes coses, nous canvis i estratègies”, segons apunta el president del club, Joan Folqués en declaracions a Ràdio Pego.

La Nucia, rival que aspira a l’ascens de la seva categoria, va ser un rival dur, però el bon joc dels rogets anava imposant-se, i al minut 30 de la primera part, una internada per la banda dreta de Tomasín, qui penjava un bon centre a l’àrea rival, era culminada per Sergi, qui avançant-se a la defensa i amb un toc sutil, aconseguia batre al porter de la Nucia. Els rogets encarrilaven així l’encontre i mantenien el resultat d’1 a 0 fins la fi de la primera part.

Ja en la segona part, el Pego eixia de nou centrat en l’encontre, però l’equip de la Nucia, no es va deixar dominar i va buscar l’empat des del primer minut de la represa. I molt prompte aconseguia el seu objectiu, posar l’1 a 1 al marcador.

L’empat, però, no va fer nosa en els homes de Sanchis, qui tractaven d’avançar-se de nou al marcador. Els canvis a la segona part, donaren aire als rogets qui mantenien la possessió de la pilota en tot moment. No deixaven de buscar la porteria rival, tot i que els de La Nucia colpejaven durament a cada ocasió que tenien.

Una falta a prop de l’àrea rival al minut 35 d’aquesta segona part, va ser clau per al desenllaç del partit, ja que al rebuig, Cuqui de tacó, feia el 2 a 1 amb el que s’arribaria al final del partit.

Els jugadors i el cos tècnic es mostraven orgullosos del partit realitzat, a l’igual que la gent que va acudir a veure l’encontre, tot i “ser menys gent de l’esperada”, el President dels rogets destacava que “tots se’n van anar a casa amb molt bones sensacions de cara al pròxim partit”.

I la pròxima cita amb el futbol, serà demà divendres, quan el filial dels rogets s’enfronte al filial de La Nucia. Un partit per a mesurar l’estat dels nostres campions.

Per la seua banda, el primer equip del Pego C.F. tornarà a disputar un altre partit el proper dia 20, davant el Calp.