«El Pego CF treballa per tindre xiquets responsables»: Ximo Siscar, coordinador del futbol base

És una de les afirmacions que va poder escoltar l’entusiasta públic que durant el matí de diumenge va acudir a conèixer la plantilla que conforma tot el futbol base del club roget. 260 llicències federatives repartides en les categories de cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí. Els equips del Juvenil i el Preferent del Pego van estar presents en la presentació de la cantera del Club.
Va començar al voltant de mitja hora més tard del que estava prevista, però, una vegada començada la presentació del futbol base del Pego CF, l’entusiasme del públic present no va decaure ni un minut. Els aplaudiments pràcticament van estar actius durant aproximadament una hora, que és el que va durar l’esdeveniment.
Per un passadís conformat per les plantilles del Juvenil i el Preferent del Pego CF van passar els més de 200 xiquets —una xiqueta entre tots ells que juga en el Benjamí B, curiosament l’únic equip amb una entrenadora, Rosa Maria Bolta, coordinadora d’Esports municipal— dels 10 equips que formen la fase del Pego CF. 10 equips dividits en 5 categories: cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.
Les categories de menor edat també es van veure recolzades per les categories superiors que van formar un segon passadís per donar-los la benvinguda quan entraven a la gespa en ser cridats per Ximo Siscar.
Este, en estar tots els jugadors distribuïts pel camp Cervantes, va agrair la presència de tants pares i mares i va presentar a la directiva presidida per Juanfran Frau, vicepresident i secretari tècnic, Juan José Hans Jiménez ‘Curro’; tresorer i entrenador de porters, Jesús Giner Server; vocal, Fernando Sendra Reig i secretari i coordinador del futbol base, Ximo Siscar Bondia.


Ximo Siscar, com a responsable de l’escola va assegurar que «nosaltres no mirem els resultats, sinó que nosaltres volem que els xiquets siguen educats pels monitors; que comprenguen les regles del futbol i que sàpiguen competir. No importa el resultat», reforçava la idea per a concloure que «el Pego CF treballa per a tindre xiquets responsables».
Recordava Ximo Siscar que esta és una nova etapa per l’equip directiu que ja treballava amb el futbol base i que actualment també s’encarrega del Juvenil i del Preferent del Pego CF. Siscar informava que «vam optar per no baixar de categoria, però sí que vam optar a què hi haguera més presència pegolina i gent que tinguera ganes de competir en preferent de la Safor i de la Marina, gent veterana i jove». Assegurava que «no som un club que anem a buscar jugadors, sinó que si venen els donem l’oportunitat de jugar».
El President del Pego CF, Juanfran Frau, donava les gràcies als pares i mares per haver acudit a la presentació i desitjava que entre tots puguen tirar el club endavant.
El regidor d’Esports, Raúl Tamarit, en primer lloc felicitava la directiva «pel treball que fan any a any» i, enguany amb més motiu perquè des de la regidoria «vam pensar que eren els més indicats per a tirar endavant tot el projecte del Pego CF perquè creiem en la cantera i perquè ells també hi creuen» amb la finalitat que «algun dia els xiquets de la cantera puguen estar en la plantilla del Pego CF», indica Tamarit.
L’alcalde de Pego, Enrique Moll, agraïa als pares i les mares «l’esforç que feu setmana rere setmana acompanyant als vostres xiquets, creient en ells, confiant en ells i confiant en el projecte del Pego CF». Assegurava que és un orgull que enguany, per fi, «siga el projecte del Pego CF».
868 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!