El Pego CF es troba setè amb 31 punts

Dos menys que el Xàbia i a un per dalt del Ciutat de Gandia, després del seu empat contra el Cullera. El Juvenil, per la seua banda, sumava tres punts més després de la seua victòria, 0-2 contra l’Oliva.
L’ariet va aprofitar diversos rebuigs per a acabar marcant el gol de l’empat en el temps complit d’un partit en què el Cullera va tornar a pagar la falta d’encert de cara a porteria, tot i haver gaudit de prou ocasions.

El partit va començar amb pràcticament un quart d’hora de retard pel fet que el conjunt visitant va haver d’utilitzar la segona equipació, el que va comportar una òbvia espera perquè la portaven des de Pego.

La primera meitat es va mantindre disputada, amb el Cullera intentant jugar l’esfèric i amb el Pego buscant el joc directe i provocant faltes, encara que va notar en excés que la seua principal referència en atac, David, arrossegava unes molèsties. Aquest primer temps va estar marcat per la lesió de Juan Rodríguez, que va haver de ser retirat en ambulància de les instal•lacions de l’Aèria. El partit va continuar i van arribar les primeres ocasions per part dels locals, primer en un tir creuat de Pomer, que va ser qui va substituir Juan i, posteriorment, en un tir de Guillem des de l’àrea menuda que, al botar-li el baló, no va aconseguir impactar bé al cuiro i se li va anar per dalt.

En la segona meitat el Cullera va començar a acumular arribades a l’àrea rival fins que va aconseguir obrir la llauna amb un tant de Guillem amb passe d’Auriña. Els locals ho van intentar una vegada i una altra, gaudint d’ocasions molt clares que no van acabar de materialitzar, amb Pomer, Auriña, Guillem i Juanito com a principals protagonistes. I, com sol passar en aquestes ocasions, el que perdona acaba pagant-ho, i així va ser, quan una falta treta pel conjunt visitant la caçava Chopa. Després de diversos rebuigs, aquest aconseguia regatejar i llançar un tir a què va respondre David Iznardo però el posterior rebuig el va aprofitar Erik, que portava pocs minuts sobre la gespa, per a firmar l’empat.

El Pego aconseguia així un punt de la seua visita a Cullera que valora de forma molt positiva i que li permet enllaçar el seu quart partit sense perdre, mantenint-se a 4 punts de la promoció. Per la seua banda, el Cullera va veure com se li van escapar dos punts en un partit en què van tornar a gaudir d’ocasions i d’arribades, però van tornar a estar desencertats de cara a porteria.

La valoració del partit del nostre col•laborador esportiu Rixi Sendra és que el Pego ha tret un punt molt positiu, d’un camp dificilíssim i els resultats han beneficiats als rogets amb les derrotes de Canals i Alginet i l’empat de l’Alberic.

Pel que fa a l’actuació del Juvenil, va tenir un partit difícil tot i tenir davant a l’últim classificat amb només un punt al seu haver. I és que al Juvenil no li senta molt bé això de jugar diumenge i, fins que no va arribar la segona part, no van arribar els gols.

Aitor va tindre les ocasions més clares. Una d’elles, un gran passe d’Aitor a Joan Mengual es transformava, en el minut 63 i els rogets aconseguien obrir la llauna. Per la seua banda, l’Oliva continuava buscant l’empat. Venti tenia el 0-2 en el minut 85 però no el va materialitzar. Va haver d’esperar fins el minut 88 per a aconseguir fer el 0-2, després d’una jugada de Pau per la banda esquerra.

La valoració del nostre col•laborador Rixi Sendra és que el Juvenil “no va fer un gran treball ni un gran partit”. No obstant, destaca a Javi, que va fer bones parades i a Aitor, molt actiu en la punta d’atac. I com no, el resultat, ja que a la victòria rogeta s’afegeia que el Real de Gandia i el Gandia que estan per dalt del Juvenil pegolí, perdien i això afavoreix el Pego.